Sosyal Medya

Donanım

Samsung Katlanabilir Dizüstü Bilgisayar Ekranı Üzerinde Çalışıyor

Samsung'ta ekran geliştiricilerle birlikte katlanabilen ekranlarla dizüstü bilgisayar geliştirmek için işbirliği yapıyor. Böylece sadece katlanıp kalmayacak; yeni bir değer ve kullanıcı deneyimi yaratacak. Samsung Katlanabilir Dizüstü Bilgisayar Ekranı Nasıl Olacak?

Samsung Katlanabilir Dizüstü Bilgisayar Ekranı Üzerinde Çalışıyor

Katlanabilir Akıllı Telefonları Unutmak mı Gerekiyor?

Samsung gelecek vizyonunda özellikle katlanabilir akıllı telefon modelleri üzerinde çalışıyordu. Galaxy F veya beklendiği gibi Galaxy X modelleri katlanabilir ekranlara sahip olabilir. Ancak şirket sadece akıllı telefonlar ile sınırlı kalmak istemiyor. Özellikle dizüstü bilgisayarlar içinde katlanabilir ekranlar üzerinde çalışıyor.

Katlanabilir Dizüstü Bilgisayar Ekranı

Samsung PC Pazarlama Başkanı Lee Min-Chelol;

“Katlanabilir akıllı telefonlarda olduğu gibi,  Samsung’ta ekran geliştiricilerle birlikte katlanabilen ekranlarla dizüstü bilgisayar geliştirmek için işbirliği yapıyor. Böylece sadece katlanıp kalmayacak; yeni bir değer ve kullanıcı deneyimi yaratacak.” diyor.

The Korea Herald a göre “Flash” dizüstü bilgisayar üzerinde çalışıyor. Ayrıca bu bilgisayarlarda AMOLED ekran kullanımını sağlamak için Panel Üreticileri ile bir düzüstü bilgisayar geliştirmek için ortaklık yapıyor. OLED ekranlar konusunda pazar lideri şirket yakın zamanda esnek OLED ekranlar konusunda örnekler de göstermişti.

Güney Koreli teknoloji devi bu yıl Surface rakibi Notebook 9 Pen duyurdu. 2-in-1 hibrid tablet bilgisayarın katlanabilir form faktörü ile rakipleri Microsoft ve Google’dan kesinlikle ayrılacaktır.

Ancak olası yeni katlanabilir dizüstü bilgisayar ekranı ‘na sahip modeli hakkında ayrıntılar çok az. Samsung’un bunu yayınlaması, katlanabilir akıllı telefonlar da olduğu gibi bri kaç yılı da bulabilir.

The Korea Herald