Sosyal Medya

Mobil

Samsung Pay 2016’da Kullanıma Sunuluyor!

Samsung Pay, gelen raporlara göre önümüzdeki yıldan itibaren kullanıcıların kullanımına sunulacak. Kullanmak için amiral gemisine sahip olmanıza gerek yok!

Reuters’ın raporuna göre Samsung, mobil ödeme sistemini önümüzde yıl içerisinde kullanıma sunuluyor. Kullanıcılar Samsung Pay aracılığı ile internet sitelerinden de direkt olarak alışveriş yapabilecekler. Bu Paypal’in artık yeni bir rakibe sahip anlamına geliyor. Ayrıca gelen bir bilgiye göre bu sistem sadece Galaxy S6 veya Note 5 gibi amiral gemilerinde değil, güncel ve yeterli donanıma sahip cihazlar için de kullanılabilecek!

samsung-pay-02

Ayrıca Samsung Global Genel Müdür Yardımcısı Thomas Ko ile yapılan bir röportajda; Samsung’un önümüzde yıl içerisinde Samsung Pay destekli daha fazla cihaz tanıtacağını ve kendi sistemlerinin rakiplerine göre daha avantajlı olduğunu çünkü Samsung Pay’in hem günlük hayatımızın vazgeçilmezleri olan kredi kartları gibi çalışabildiğini hem de Apple Pay ve Android Pay gibi NFC aracılığıyla da çalışabildiğini kaydetti.

Bu da Samsung Pay’in, rakiplerine göre daha fazla alanda kullanılabilecek anlamına geliyor.

Thomas Ko ayrıca sistemin şimdilik, en güncel ödeme sistemlerine adapte olmuş olmasından dolayı sadece ABD için geçerli olacağını, sistemin geliştirildikçe dünya genelindeki kullanıcılara sunulacağını belirtti.