Sosyal Medya

Android

Samsung PlayGalaxy Link, PC Oyunlarını Galaxy Telefonunuza Taşıyor

Samsung PlayGalaxy Link, Aralık ayı başlarında Galaxy Fold, S9, S9 +, Note 9 ve Galaxy A90'a ulaşacak özellik. PC Oyunlarını cep telefonuna..

Samsung’un PlayGalaxy Link, PC oyunlarını Galaxy telefonunuza ışınlamanın başka bir yolu

Samsung PlayGalaxy Link, Galaxy Fold, S9, Note 9 ve A90 modelleri çok yakında bu bağlantı desteğine kavuşuyor.

Özellikle PC oyuncularını sevindirecek bir haber, zira dünya kadar para verdiğiniz PC oyunlarını değerlendirmek için alternatif bir yol şimdi karşımıza çıkıyor.

Google Stadia gibi tam teşekküllü bir bulut oyun hizmetine henüz üye olmayı düşünmeyenlerdenseniz ve parmağınızın ucuna sevdiğiniz oyunları getirmenin bir başka kolay yolunu Samsung, Galaxy telefon sahipleri için yapıyor.

Samsung Galaxy telefonlarına özel PlayGalaxy Link – PlayGalaxy Bağlantısı sunuyor.

PlayGalaxy’nin temel aldığı Steam Link uygulaması veya Parsec gibi. Windows PC’nize ve telefonunuza kuracağınız uygulama ile oyunları cep telefonunuza taşıyabilirsiniz.

XDA-geliştiricilerin belirttiği gibi, Nisan ayından itibaren Samsung Galaxy S10, S10e, S10 Plus ve S10 5G için zaten beta sürümünde mevcuttu. Şimdi Note 10 için resmi olarak kullanılabilir oldu. ve Aralık ayı başlarında Galaxy Fold, S9, S9 +, Note 9 ve Galaxy A90’a ulaşacak. Samsung’un kendi uygulama mağazasında bu uygulamayı bulabilirsiniz.

Henüz tam olarak denememiş değiliz, ancak tahmin etmek çokta zor değil; iyi bir Wi-Fi yönlendiriciniz olduğu sürece, 5GHz bandına bağlıyken, çok fazla sıkıntı yaşamazsınız. Ağınızdaki ve oldukça yakın konumdaki Steam Link ve Parsec gibi uygulamalar oldukça iyi çalışma eğilimindedir.

Samsung PlayGalaxy bağlantısı sizin için iyi sonuç vermiyorsa onları da denemek isteyebilirsiniz. Samsung, PlayGalaxy Link’in hücresel bağlantıda bile çalışacak şekilde optimize edildiğini söylüyor, ancak bu Steam Link için de geçerliydi.

Muhtemelen deneyimi kontrol etmek için bir çeşit gamepad’e ihtiyacınız olacak, ne olursa olsun: Sony’nin DualShock 4’ü Bluetooth üzerinden bağlayıp telefonunuza bir adaptörle bağlamanızı önerebilirim.