Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

Samsung, PlayStation İle Beraber Akıllı Televizyon Geliştiriyor!

Samsung, PlayStation’ın geliştirici ekibi ile anlaştı.

Birçok sektörde üzerinde bulunan cee geride bıraktığımım aylarda firma politikasını değiştirmesinin ardından da tüm sektörlerde atağa kalkan Samsung, Bir süredir liderliği ele geçirmek istediği akıllı televizyon sektörü için büyük bir projeler içinde çalışıyor.

Bu sektör üzerinde bulunan tüm firmalar çok daha akıllı, uyumlu ve daha da becerikli akıllı televizyonlar üreterek geride bırakabileceğine düşünen Samsung, bu amacı da gerçekleştirmek için akıllı televizyonlarına birçok sistem ekleyerek onları çok daha zeki hale getirmeye çalışıyor. SmartThings’i satın almasının ardından, geride bıraktığımız günlerde bir güvenlik sistemi üreticisi olan SmartThings’in ürettiği tüm sistemlerin kontrollünün akıllı televizyonlar üzerinden sağlanabileceğini açıklayan Samsung, şimdi bu cihazlarında oyunları geliştirmek için farklı bir markayla anlaşma masasını oturduğu açıklandı.

maxresdefault(3)[1]

Akıllı televizyonlarda yer alan ve oyunları geliştirmek adına PlayStation geliştiricileri bir anlaşmaya varan Samsung, Görünüşe göre akıllı televizyonların oyun konusunda çok daha iyi olmasını istiyor. Bu anlaşmanın gerçeklemesinin hemen sonrasında neler değişeceği konusunda bilgiler sağlayan Samsung basın sözcüsü, oyunların geliştirmelerin tamamlanmasının hemen sonrasında samsung marka akıllı televizyonlar üzerinde 400’ü direkt oynanabilir, 100’ü indirilebilir, toplamda 500 oyun bulunacağını açıkladı.

gs[1]