Sosyal Medya

Donanım

Samsung, Yeni Odyssey Monitör Serisi’ni CES 2022’de tanıttı!

Samsung, Odyssey akıllı ve yüksek çözünürlüklü monitör serisinin yeni üyeleri, çarpıcı görüntü kalitesi ile yüksek sezgisel kullanım özelliklerini buluşturuyor.

Samsung, Odyssey Monitör Serisi’nin en yeni ve akıllı üyeleriyle CES 2022’de yerini aldı

Samsung, Odyssey akıllı ve yüksek çözünürlüklü monitör serisinin yeni üyeleri, çarpıcı görüntü kalitesi ile yüksek sezgisel kullanım özelliklerini buluşturuyor.

Samsung Electronics, monitör serisine eklediği yeni modellerle sektördeki liderliğini bir kez daha gözler önüne seriyor. Tamamen kendi ihtiyaçlarına uygun monitörü seçme konusunda kullanıcılara daha fazla seçenek sunan çok amaçlı yeni ürün grubu, yüksek görüntü kalitesi ile sezgisel özellikleri bir araya getiriyor.

2022 model monitörler kullanıcılara evde çalışma, oyun ve görsel içerik izleme konusunda en iyi deneyimi yaşatıyor. Samsung monitör ailesinin en yeni üyeleri, yüksek performans oyun deneyimi için gereken özelliklerin yanı sıra, akıllı ve profesyonel düzeyde teknolojilere sahip. Odyssey Serisi’nin Quantum Mini LED arkadan ışıklı paneli ve HDR 2000 özelliği, kullanıcılar için birçok farklı görevi yerine getirebiliyor. Akıllı özelliklere sahip ekranı ve konforlu ergonomik özellikleri bu unsurlar arasında öne çıkıyor.

Kavisli ekrana sahip dünyanın ilk monitörü: ‘Odyssey Neo G8’

240 Hz yenileme hızı ve 1 ms tepki süresi (GtG) ile 4K (3.840×2.160) 1000R kavisli ekrana sahip dünyanın ilk monitörü olan Odyssey Neo G8 32” (Model Adı: G85NB) oyun alanında yeni bir dönemin kapılarını aralıyor. En yüksek beklentiye sahip oyun tutkunları için dahi üst düzey bir performans sunuyor. Quantum Mini LED’ler, 2000 nit pik parlaklık ve milyonda bir statik kontrast oranının yanı sıra Quantum HDR 2000 özelliği ile yüksek görüntü kalitesini birleştiriyor ve en ince ayrıntıları dahi ortaya çıkarıyor. Kullanıcılara gerçekçiliği ve sürükleyiciliği artıran bir deneyim yaşatıyor.

Yeni Odyssey Neo G8, Odyssey Neo G9’dakine benzer bir tasarım diliyle üretildi. Cihaz, kapalıyken dahi etkileyici ve şık bir görüntü sunan beyaz bir dış kaplamaya sahip. ‘CoreSync’ aydınlatma özelliği sayesinde en güzel renkler ekrandan çevreyi renklendiriyor. Monitörün arka tarafında bulunan ana aydınlatma ise ekrandaki renkleri otomatik olarak algılayıp dışarı yansıtarak daha sürükleyici bir atmosfer oluşturuyor.

Sorunsuz eğlence ve çalışma deneyimi: ‘M8 Akıllı Monitör’

11,4 mm’lik ultra ince kalınlığı ile önceki modele göre yaklaşık dörtte üç oranında daha ince olan 2022 model M8 Akıllı Monitör 32” (Model Adı: M80B), kullanıcılara önemli yer tasarrufu sağlıyor. Özellikle tarzına özen gösterenler için gelişmiş kullanım özelliklerine sahip monitör, gelişmiş ve düz arka yüz tasarımının yanı sıra her yere mükemmel şekilde uyum sağlayan sıcak beyaz renk seçeneğiyle dikkat çekiyor. %99 sRGB renk gamı sağlayan gelişmiş UHD paneli, 400 nit parlaklıkta 1,07 milyar rengi destekliyor ve tüm video, belge ve fotoğrafları en gerçekçi haliyle gösteriyor.

Kullanıcılar, Smart TV ve üretkenlik uygulamalarının yerleşik olarak bulunduğu bu monitörü PC’ye ihtiyaç duymadan SmartThings denetim merkezi olarak kullanabiliyor. 2022 model M8 Akıllı Monitör 32”, uzaktan çalışma için de mükemmel bir seçenek sunuyor. ‘Manyetik SlimFit Cam’, evden çalışırken kristal berraklığında görüntülü aramalar yapmanızı sağlıyor. Yerleşik ‘Video Call’ uygulaması, ‘Google Duo’ gibi en popüler arama uygulamalarını destekliyor. 65W şarj bağlantılı USB Type-C bağlantı noktasına sahip olan M8 Akıllı Monitör, ek giriş soketi gerektirmeyen modern, kompakt bir deneyim sunuyor.

İçerik oluşturucular ve tasarımcılar için ‘S8 Yüksek Çözünürlüklü Monitör’

27 inç ve 32 inç model seçeneklerine sahip Samsung S8 Yüksek Çözünürlüklü Monitör (Model Adı: S80PB), ofiste ya da evde çalışırken yüksek gerçeklik seviyesine ihtiyaç duyan içerik oluşturucular ve tasarımcılar için profesyonel seviyede UHD performansı sağlıyor. DCI-P3 renk gamının %98’ini karşılayabilen S80PB özelliği, zengin ve ultra geniş bir renk yelpazesi sunuyor. Video Elektroniği Standartları Derneği (VESA) onaylı HDR™ 600 Ekran özellikli yüksek çözünürlüklü monitör, içeriği tasarlanan haliyle yansıtarak sürükleyici bir izleme deneyimi yaşatıyor. Dünyanın ilk UL (Underwriter Laboratories) onaylı parlama yapmayan monitörü olan Samsung S8, panelin üst kısmına uygulanan ‘Mat Ekran’ özelliği sayesinde monitör gölgeliği kullanılmadığında dahi ışığın yansımasını azaltarak çalışma alanında dikkat dağıtabilecek tüm unsurları engelliyor. Her iki versiyonun da dizüstü bilgisayarları ve mobil cihazları ek istasyon/soket gerekmeden şarj edebilen USB Type-C 90W şarj ve LAN bağlantı noktaları bulunuyor. Yükseklik Ayarlı Stant (HAS) özellikli eğim, dönüş ve yuva denetim noktalarına sahip VESA montaj uyumluluk standartlarına göre üretildiğinden, kullanıcılar monitörlerinin montajını her ortama uygun bir biçimde gerçekleştirebiliyor.

Samsung Electronics Görsel Ekran Bölümü Başkan Yardımcısı Hyesung Ha, CES 2022’de sergilenen monitörlerle ilgili,

“Samsung olarak piyasaya sürdüğümüz 2022 monitör serimiz, oyun tutkunlarından profesyonel tasarımcılara, tüm müşterilerimizin taleplerini karşılayabilen seçenekleriyle monitör inovasyonunda yeni bir dönemin başlangıcını temsil ediyor. İş ve eğlence dünyası gelişmeye devam ederken, kullanıcıların evlerinin rahatlığında yaşadığı monitör deneyimini iyileştiren ürünleri sunmak bizi gururlandırıyor” dedi.

Samsung’un CES 2022 kapsamında tanıtımını yapacağı ürünlere ilişkin görsel ve videolar dahil daha fazla bilgi almak için news.samsung.com/global/ces-2022 adresini ziyaret edebilirsiniz.

Samsung monitörler hakkında daha detaylı bilgi de https://displaysolutions.samsung.com/main/index adresinden elde edilebilir.