Sosyal Medya

Android

Galaxy Note 7 Sahiplerine Samsung’tan 100 Dolar Hediye Çeki

Samsung'tan gönül alma girişimi! Samsung cihazlarını tercih edenlere mükemmel indirim. Samsung'tan 100 Dolar Hediye Çeki

Samsung’tan gönül alma girişimi!

Samsung Note 7 sahiplerine Galaxy S7 Edge veya diğer Samsung cihazlarını tercih etmeleri durumunda 100 Dolar hediye çeki verecek.

Güney Koreli teknoloji devi elindeki kullanıcıları kaçırmak istemiyor. Problemli ve yedek cihazlarını almış Galaxy Note 7 Sahiplerine Samsung’tan 100 Dolar hediye çeki geliyor. Tek şart başka bir Samsung cihaz tercih etmek.

Samsung'tan 100 dolar hediye çeki

Samsung’tan 100 Dolar Hediye Çeki

Apple veya HTC gibi diğer markaları tercih edenler için ise 25 Dolarlık Hediye çeki devam ediyor.

Samsung'tan 100 Dolar Hediye Çeki

Şirket Galaxy Note 7 modelinin üretimini tamamen durdurma kararı aldıktan sonra müşterilerine problemsiz Galaxy S7 veya Galaxy S7 Edge modellerini tercih etmelerini tavsiye ediyor. Bu konuda onları teşvik etmek içinde 100 Dolar gibi bir hediye çeki veriyor.

Samsung belli ki bu girişimi ile Galaxy Note 7 fiyaskosundan sonra yaşanan finansal kanamayı biraz olsun durdurmak istiyor. Bu teşviklerin müşterilerde oluşturduğu büyük rahatsızlığı dindirmesini umuyor.

Samsung'tan 100 Dolar Hediye Çeki

Ayrıca yaşana bir kargo problemi de düşünüldüğünde bu tip bir girişimden başka çareleri de kalmamış durumda. Uluslararası kargo firmaları yangın riskinden dolayı koruyucu kutu içerisinde olmayan Galaxy Note 7 cihazlarını da Güney Kore’ye taşımak istemiyor.

Aslında en iyi seçenek tam geri ödeme olabilir. Ancak ülkemiz özellikle Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge cihazları problemsiz kullanılıyor. Bu anlamda 100 Dolar gibi fiyat indirimi oldukça cazip gelebilir.

Karar Galaxy Note 7 Sahiplerinin zira oldukça madur oldular.

Samsung