Sosyal Medya

Samsung

Samsung’un bir sonraki “Galaxy A Etkinliği” 17 Mart’ta gerçekleşecek

Samsung orta sınıf yeni telefonlarını tanıtmaya hazırlanıyor. Galaxy A Serisinin tanıtılacağı etkinlik 17 Mart'ta gerçekleşecek...

Samsung’un bir sonraki “Galaxy A Etkinliği” 17 Mart’ta gerçekleşecek

Samsung orta sınıf yeni telefonlarını tanıtmaya hazırlanıyor. Galaxy A Serisinin tanıtılacağı etkinlik 17 Mart’ta gerçekleşecek…

Samsung, ürün grubu altında en yeni orta sınıf akıllı telefonlarını tanıtacağı Galaxy A Etkinliği için davetiyeler göndermeye başladı.

Güney Koreli teknoloji devi, geçtiğimiz yıl aynı gün Galaxy A52 ve Galaxy A72‘yi tanıttı ve ardından birkaç ay sonra belirli bölgelerde A52’nin daha yeni bir işlemciyle yükseltilmiş versiyonu olan yeni A52’leri piyasaya sürdü.

Hemen belirtelim bu etkinliği de Etkinliği Samsung’un web sitesinde veya şirketin YouTube kanalında 17 Mart’ta Doğu saatiyle 10.00’dan Türkiye Saatiyle saat 17:00’den itibaren izleyebilirsiniz.

Etkinlik, Samsung’un yılın ilk Unpacked etkinliğinde amiral gemisi Galaxy S22 serisini piyasaya sürmesinden sadece bir ay sonra gerçekleşecek.  S22 ve S22+ ile birlikte şirket, Galaxy S ve Note serisinin konsolidasyonunu temsil eden Galaxy S22 Ultra‘yı da tanıttı. S22 Ultra, Note’un dikdörtgen siluetine ve beraberindeki S Pen için yerleşik yuvaya sahipken, diğer modeller önceki S line cihazlarının geleneksel görünümüne sahip.

Samsung ayrıca geçtiğimiz günlerde 6.4 inç ekranlı ve standart muadillerine göre biraz daha uygun fiyatlı Galaxy S21 Fan Edition’ı piyasaya sürdü. Yine de Galaxy A serisi ile aynı fiyat aralığındaki telefonlardan bahsediyorsak, Apple’ın 8 Mart’ta tanıttığı yeni iPhone SE var.

Yeni bütçe dostu SE modeli, 5G bağlantısını destekliyor ve güncellenmiş bir çipe sahip, ancak önceki modelle neredeyse aynı görünüyor. 18 Mart’tan itibaren 429 $ karşılığında satışa sunulacak.