Sosyal Medya

Samsung

Samsung’un Katlanabilir tarafa geçmeye hazır mısın? 2. Sezon Videosu!

Samsung Galaxy Z Serisi geri dönüyor ve bundan kaçış yok: 'Join the flip side/Katlanabilir tarafa geçmeye hazır mısın?' 2. Sezon

Samsung’un Katlanabilir tarafa geçmeye hazır mısın? 2. Sezon Videosu!

 

Samsung Galaxy Z Serisi geri dönüyor ve bundan kaçış yok: ‘Join the flip side/Katlanabilir tarafa geçmeye hazır mısın?’ 2. Sezon

 

Samsung Electronics, bu ayın sonunda Galaxy Unpacked 2023 etkinliğinde sunulması beklenen yeni nesil Galaxy cihazlarının tanıtımlarını içeren ve “Senin Gibisi Yok” kampanyasının bir parçası olan “Join the flip side/ Katlanabilir tarafa geçmeye hazır mısın?” kampanyasının bir parçası olan yeni bir global tanıtım filmi yayınladı.

 

Geçen yılın Eylül ayında yayınlanan ilk ‘Join the flip side/ Katlanabilir tarafa geçmeye hazır mısın?’ videosunun devamı niteliğindeki yeni çalışma, “Senin Gibisi Yok” kampanyasında da, temasını sürdürerek insanları hayranlık uyandıran inovasyonlara yakın olmaya çağırıyor. Yeni kampanya videosu, alışılagelmişten uzaklaşmayı düşünen insanların, tüm etkili faydaları görmelerine rağmen inovasyonları benimsemek konusunda hissettikleri engellerin altını çiziyor. Kampanya aracılığıyla Samsung, tüketicileri normlara meydan okumaya ve hayatı ikiye katlayarak yeni ve benzersiz deneyimlerin tadını çıkarmaya davet ediyor.

Samsung Electronics Mobil Deneyim İş Birimi Marka Pazarlama Grubu Başkan Yardımcısı Sonia Chang, konuyla ilgili şunları söyledi:

“Flip Serisi ürünlerimiz, bir cihazdan daha fazlasıdır; bunlar bir düşünme ve yaşama biçimini yansıtıyor. Geleneğin dışına çıkıp yeni şeyler denemek isteyenlerin daha iyi deneyimlerle karşılandığı yeniliklere açılan bir dünyadan bahsediyoruz. Galaxy Z Serisi ile Samsung, normlara meydan okuyan bir akıllı telefonun neler yapabileceğini tekrar belirleyen yeni bir deneyim dünyasının kapılarını açıyor ve gelenekselin ötesinde inovasyonlar sunuyor.”

“Senin Gibisi Yok” kampanyasının “Join the flip side/ Katlanabilir tarafa geçmeye hazır mısın?” kampanyasının 2. Sezon videosunu aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz. 26 Temmuz’da, Türkiye saati ile saat 14:00’te gerçekleşecek olan Galaxy Unpacked 2023 etkinliğinde, Samsung’un şimdiye kadarki en büyük hassasiyetle tasarladığı mobil deneyimlerle inovasyonun sınırlarını nasıl zorladığına tanıklık etmek için bizi Samsung.com/tr’den canlı izleyin.

 

Kampanya videosu için;