Sosyal Medya

Samsung

Samsung’un Yeni Altın Rengi ve Bordo Galaxy S9’ları Harika Görünüyor

Samsung’un Yeni Altın Rengi ve Bordo Galaxy S9 ’ları Harika Görünüyor. Galaxy S9 Sunrise Gold, Galaxy S9 Burgund RED modelleri Türkiye Ne Zaman Gelecek?

Samsung Galaxy S9’ların Yeni Altın Rengi ve Bordo Galaxy S9

Samsung’un Yeni Altın Rengi ve Bordo Galaxy S9’ları Harika Görünüyor. Samsung’tan Sunrise Gold, Burgundy RED, Gündoğumu Altın Rengi ile Bordo Renkli Galaxy S9.

HTC’nin Solar RED U11 ve Nokia’nın Parlak Sarı Lumia 1020 gibi telefonların hayranları için daha sıcak renklere sahip olmayı sevenler için Samsung’ta yeni renk seçenekleri sunuyor.

Samsung’un yeni duyurulan Sunrise Gold ve Burgundy Red Galaxy S9 ve S9 Plus modelleri birçok kişiyi şaşırttı.

Samsung’un altın sarısı yeni modeli saten parlaklığı sunuyor. Işıl Işıl bir Galaxy S9 sofistike kaplamaya sahip ve kullanıcının mobil cihazına yüksek moda ve kentsel iç tasarım stilistik bir dokunuş getirilmiş hali. Zenginlik hissi veren altın renginin bile bir çok kişi için yeterli olabileceğini söyleyebiliriz.

Galaxy S9 Sunrise Gold

Galaxy S9 Sunrise Gold

 

Bordo Galaxy S9 !!!

Bir de Galaxy S9 Bordo Rengi var. Aslında Parlak Bordo’da denilebilir. Bordo rengi ön plana çıkarmak için parlatılmış. Bir anlamda iPhone 8 Red’e bu tona yakın bir karşılık gibi duruyor.

Ancak bu renkler Samsung’un global pazara sunacağı renkler olacak mı? orası henüz belli değil. Bu aydan itibaren Çin pazarına ve Güney Kore’de satışa sunulacak bu renkler; Avrupa’ya dahası Türkiye’de satışa sunulacak mı? henüz bilmiyoruz.

Bordo Galaxy S9 - Galaxy S9 Plus Burgundy Red

Galaxy S9 Plus Burgundy Red

Sunrise Gold Galaxy S9 ve S9 Plus Avustralya, Şili, Almanya, Hong Kong, Meksika, Rusya, Güney Kore, İspanya, Tayvan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Vietnam’da Haziran’dan piyasaya sunulacak.  Diğerleri daha sonra eklenecek.