Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

SAP Türkiye 6. kez “En İyi İşveren” sertifikası ile ödüllendirildi

SAP Güney Avrupa, Afrika, Orta Doğu Dijital Hizmetler, İnovasyon ve Türkiye İK Direktörü Hande Genç, SAP Türkiye’nin üst üste 6. kez...

SAP Türkiye 6. kez “En İyi İşveren” sertifikası ile ödüllendirildi

SAP Türkiye, yenilikçi İnsan Kaynakları stratejisi ve uygulamalarındaki başarısı ile Top Employers Institute tarafından üst üste altıncı kez “En İyi İşveren” sertifikası ile ödüllendirildi. Şirket, değerlendirildiği coğrafya itibarıyla Türkiye’nin yanı sıra Avrupa’da da “En İyi İşveren” sertifikasına layık görüldü.

İnsan Kaynakları süreçlerindeki yenilikçi yaklaşımı ve uygulamalarıyla alanının en seçkin kuruluşlarınca ödüllendirilen SAP Türkiye, bu alandaki ödüllerine bir yenisini daha ekledi. SAP Türkiye üst üste altıncı kez Türkiye ve Avrupa’da “En İyi İşveren” sertifikalarını almaya hak kazandı. SAP SE ise üst üste dördüncü kez “En İyi Global İşveren” sertfikasına layık görülürken dünya çapında bu statüye sahip 16 şirketten biri oldu.

Her yıl uluslararası çapta yürütülen araştırma ile Top Employers Institute; uçtan uca yetenek yönetimi süreçlerini başarıyla yürüten, çalışanları için keyifli bir çalışma ortamı sunan ve yaratıcılığı, dinamizmi ve çeşitliliği benimseyen bir şirket kültürü oluşturan işverenlerin bu başarılarını sertifikalandırıyor.

“İnsan Kaynakları süreçlerimizi yenilikçi yaklaşımlarla inşa ediyoruz”

SAP Güney Avrupa, Afrika, Orta Doğu Dijital Hizmetler, İnovasyon ve Türkiye İK Direktörü Hande Genç, SAP Türkiye’nin üst üste 6. kez elde ettiği bu başarıyla ilgili şunları söyledi:

“2021’de de Top Employers ‘En İyi İşveren’ Sertifikası’nı kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Dünya genelinde zorlu geçen bir yılın ardından bu sertifikayı alarak, İnsan Kaynakları stratejimizin ve uygulamalarımızın başarısını bir kez daha tescilledik. Bu başarıyı mümkün kılan tüm çalışma arkadaşlarımıza, şirket kültürümüze ve İK süreçlerine yaptıkları katkılar için teşekkür ederiz. İnsan Kaynakları süreçlerimizi dijitalleştirirken şirket kültürümüzü sağlık, aile, özel hayat, sosyalleşme; yaratıcılık ve kişisel gelişim gibi konularda çalışanlarımıza sunduğumuz yenilikçi yaklaşımlarla inşa ediyoruz. Başta çalışanlarımız olmak üzere bizi “En İyi İşveren” olarak gururlandıran Top Employers Institute’e teşekkür ediyoruz.” 

Top Employers Institute, En İyi İnsan Kaynakları (İK) Uygulamaları Araştırması’na katılan kurumlara, bu araştırmada aldıkları sonuçlara göre sertifika veriyor. Söz konusu araştırma, aralarında insan odaklı strateji, çalışma ortamı, yetenek kazanımı, öğrenme, kurumsal well-being (esenlik); çeşitlilik ve kapsayıcılık gibi 20 konu başlığında 6 İK etki alanını kapsıyor.