Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

Sardis Awards’tan UPT’ye iki ödül birden

Finans sektörünün Oscar’ı olarak kabul edilen Sardis Awards, dijitalleşmeye önem veren en yenilikçi para transfer şirketi UPT’nin mobil uygulaması UPTION’ı, ‘Yeni Ürün ve Hizmet İnovasyonu’ ve ‘Müşteri Deneyimi ve Etkileşimi’ kategorilerinde iki Gümüş Sardis ile onurlandırdı.  

Sardis Awards’tan UPT’ye iki ödül birden

Finans sektörünün Oscar’ı olarak kabul edilen Sardis Awards, dijitalleşmeye önem veren en yenilikçi para transfer şirketi UPT’nin mobil uygulaması UPTION’ı, ‘Yeni Ürün ve Hizmet İnovasyonu’ ve ‘Müşteri Deneyimi ve Etkileşimi’ kategorilerinde iki Gümüş Sardis ile onurlandırdı.  

UPT Genel Müdürü Hakan Özat, “Şirket olarak her zaman inovasyona ve yeniliğe önem verip güncel trendleri takip ediyoruz. Sektörümüz için oldukça önemli olan Sardis Awards’ta, çalışmalarımızın iki gümüş Sardis ile ödüllendirilmiş olması bizi daha da motive etti.  Müşteri deneyimini ve inovasyonu hayatımızın merkezinde tutuyoruz. Bu kapsamda çoğu zaman insanın zor ve karmaşık bulduğu uluslararası para transferlerini şeffaf, basit, hızlı ve ucuz bir hale getiriyoruz” dedi.

Aktif Bank iştiraki olarak dünya genelinde 176 ülkede, 400 binden fazla işlem noktasıyla hizmet veren uluslararası para transferi şirketi UPT’nin UPTION uygulamasının Avrupa’daki banka hesapları ile kolayca ve hızlı bir şekilde para transferi yapabilme imkânı sunduğu Avrupa Hesabı, Sardis Awards’ta ‘İnovasyon / Ürün ve Hizmet İnovasyonu’ kategorisinde Gümüş Sardis’e hak kazandı. Ayrıca UPTION, çok daha kolay, renkli ve kullanıcı dostu ara yüzü ile de tasarım anlamında ‘Müşteri Deneyimi ve Etkileşimi’ kategorisinde bir Gümüş Sardis daha kazandı.

Bu yıl dördüncüsü gerçekleşen Sardis Awards’ın ödül töreni 29 Eylül 2022, Perşembe günü düzenlenen ödül töreniyle gerçekleşti. Finans sektöründeki kuruluşların başarılarının, “İnovasyon”, “Veri Stratejileri, “Teknolojinin Yenilikçi Kullanımı”, “Yaratıcılık” ve “Pozitif Sosyal Etki” ana bölümlerinde ödüllendirildiği tören MediaCat ve Sardis’in sosyal medya kanallarından canlı olarak takip edildi. İnovatif ve yaratıcı projeleri hayata geçiren finansal kuruluşların ödüllendirildiği törende UPT, para transferi konusundaki uzmanlığını bir kez daha kanıtlamış oldu.

UPT Genel Müdürü Hakan Özat,

UPTION; yeni özelliği Avrupa Hesabı ile dijital iş yönetiminde kolay ve hızlı çözümler sunuyor

Avrupa’ya para gönderip Avrupa’dan para alan, işini tamamen dijital olarak yönetmek isteyenler için çok büyük avantaj sağlayan UPTION; yeni özelliği Avrupa Hesabı ile dijital iş yönetiminde kolay ve hızlı çözümler sunuyor. UPT Genel Müdürü Hakan Özat,

“ Şirket olarak her zaman inovasyona ve yeniliğe önem verip güncel trendleri takip ediyoruz. Sektörümüz için oldukça önemli olan Sardis Awards’ta, çalışmalarımızın iki gümüş Sardis ile ödüllendirilmiş olması bizi daha da motive etti.  Müşteri deneyimini ve inovasyonu hayatımızın merkezinde tutuyoruz. Bu kapsamda çoğu zaman insanın zor ve karmaşık bulduğu uluslararası para transferlerini şeffaf, basit, hızlı ve ucuz bir hale getiriyoruz. Yeni ürünümüz Avrupa Hesabı ile Avrupa bölgesinden paralarını almakta zorlanan önemli bir kitlenin sorununu anlayıp ihtiyaçlarını doğru şekilde karşılıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olan kullanıcılarımıza UPTION’da ücretsiz bir şekilde Avrupa hesabı sağlayarak Avrupa bölgesinde (tüm SEPA bölgesinde) geçerli bir IBAN tahsis ediyoruz ve bu sayede kolay bir şekilde para transferi gerçekleştirebiliyorlar. Kullanıcılarımız artık Avrupa ülkeleri ile yapacakları para transferlerinde direkt olarak UPTION Avrupa Hesabı’nı kullanarak büyük bir avantaj elde ediyorlar. UPTION kullanıcıları işlem tutarından bağımsız olarak sadece 1 Euro ödeyerek Avrupa’dan para alıp Avrupa’ya para gönderebiliyor. Avrupa’dan ödeme alma veya Avrupa’ya gönderim yapmada daha uygun bir alternatif bulunmuyor. Günümüzde en popüler para kazanma yollarından birisi haline gelen freelance çalışma sistemi, her geçen gün pek çok yeni kişinin tercihi olmayı sürdürüyor. Biz Avrupa hesabı ile freelance çalışan insanlara da çok büyük fayda sağlamış oluyoruz” dedi.

UPTION’ın diğer özelliklerine de değinen Özat,

“Biz kullanıcılarımıza uluslararası para transferinde şeffaflık, hız ve maliyet avantajı sunuyoruz. UPTION uygulamamız ile kullanıcılar yurt içi ve yurt dışına hesaba, isme ve kartlara para gönderebiliyor, yurt dışından adına gönderilen parayı hesaplarına alabiliyor. Üstelik bunları çok uygun işlem ücretleri ile yapabiliyorlar. En önemli farkımız, oturduğunuz yerden dünyanın öbür ucuna, dakikalar içinde çok uygun fiyata para transferi gerçekleştirebiliyor olmanız. Hem maliyet hem de hız anlamında son derece iddialıyız. Bu durum elbette ki çok önemli avantajları beraberinde getiriyor. Günümüzde tüm bu unsurlar önemli bir fark yaratmanıza neden oluyor. Yazılımımızın da bize ait olması UPTION olarak bir diğer avantajımız” ifadelerini kullandı.

‘UPTION artık çok daha kolay, renkli ve kullanıcı dostu’

UPT Genel Müdürü Hakan Özat,

“Yenilenen ön yüzü ile UPTION artık çok daha kullanışlı ve daha modern bir görüntüye kavuştu. Bu çalışmalarımız ile de ayrıca ödüllendirmek bizi çok mutlu etti. Bizim en büyük hedefimiz, kullanıcılarımızın tüm finansal ihtiyaçlarını akıllı telefonlarına indirebilecekleri bir uygulama olan UPTION üzerinden karşılanmasını sağlamak ve kullanıcıların bunları en kolay ve en hızlı şekilde yapabilmesi. Buna ek olarak bu yıl faaliyete geçirdiğimiz UPTION Kart ile de kullanıcılarımıza tüm dünya üzerinden alışveriş yapma ve ATM’lerden para çekip yatırma hizmetini sunuyoruz. UPTION Kart’a sahip olan kullanıcılarımız uygulama üzerinden dilediği zaman Türk Lirası, Dolar veya Euro hesaplarına kartını bağlayabiliyor. Bu sayede yurt dışında yaptıkları harcamalarda kur çevrim ücretinden kendilerini koruyabiliyorlar. Avrupa Hesabı, UPTION Kart gibi adımlarımızdan sonra önümüzdeki süreçte de birçok yeni özellikle, her geçen gün daha da gelişerek kullanıcılarımızı memnun etmeye devam edeceğiz.” açıklamalarında bulundu.