Sosyal Medya

Otomobil

Satın alınan Philips kulaklıklar, omurilik felci tedavisine destek sunacak!

TP Vision ve Wings for Life global ortaklık imzaladı. İş birliği çerçevesinde  satın alınan Philips kulaklıklar, omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara finansman desteği sunacak.

TP Vision ve Wings for Life World Run’dan anlamlı iş birliği

TP Vision ve Wings for Life global ortaklık imzaladı. İş birliği çerçevesinde  satın alınan Philips kulaklıklar, omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara finansman desteği sunacak.

Philips TV & Sound markasının lisanslı sahibi TP Vision, 8 Mayıs 2022’de düzenlenecek Wings for Life World Run’a, etkinliğin global kulaklık ortağı olarak katılıyor. Yapılan iş birliği kapsamında hem Wings for Life’ın seçilen araştırma projeleri için fon sağlanacak hem de Philips’in spor kulaklıklarına dair farkındalık yaratılacak. Sağlık ve teknolojinin doğrudan bağlantılı olduğu bir çağda tüketicilerini, iş ortaklarını ve çalışanlarını fiziksel ve zihinsel sağlıklarını korumaya teşvik etmek için çalışan iki kuruluşun ortak gayesiyse omurilik felcine tedavi bulmak olacak.

Kâr amacı gütmeksizin omurilik felcine yönelik tedavilerin geliştirilmesi için dünya çapındaki araştırma ve klinik çalışmaları destekleyen Wings for Life’ın düzenlediği etkinlik, 2014’ten bu yana her yıl omurilik felciyle mücadele edenlerin yapamadıkları adına koşan yüz binlerce kişiyi ağırlıyor. Wings for Life World Run uygulamasından koordine edilen etkinliğin formatı, eğlenceyi odağına alıyor.  Yarış tüm koşucular ve tekerlekli sandalye kullanıcıları için aynı anda, Türkiye saatiyle 14.00’te başlıyor. Yarışın 30. dakikasında hareket halindeki bir bitiş çizgisi olan Yakalama Arabası’nın takip edilmesi gerekiyor. Katılımcılar, arabayı bir kez geçmeleri halinde yarışı tamamlamış sayılıyor. Yarışa sanal olarak katılmak isteyenler içinse Wings for Life World Run uygulaması ve uygulamada yer alan Sanal Yakalama Arabası, katılımcıların nerede olurlarsa olsunlar kendi rotalarını belirleyerek yarışmasına olanak tanıyor.

Herkes finalist!

İş birliğine dair görüşlerini paylaşan TP Vision (Philips TV & Sound) Avrupa ve Amerika CEO‘su Kostas Vouzas şunları söyledi:

“Spor kulaklıklarımızla sporcuların günlük hayatlarına neşe katmak istiyoruz. Herkesi spordan daha fazla keyif almaya teşvik etmek, temel hedeflerimizden biri haline geldi. Herkesin spor yapamayacağının   farkındayız. Bu nedenle Wings for Life World Run’ı desteklemekten ve omurilik felcine tedavi bulmak gibi büyük bir amaç için yardımcı olabileceğimiz kişilerin yanında olmaktan mutluluk duyuyoruz“.

Wings For Life World Run Yarış Direktörü ve Olimpiyat Madalyalı Colin Jackson da şu ifadeleri kullandı:

“İnsanların daima iyi zaman geçirmelerini, keyif almalarını ve küresel bir hareketin parçası olduklarını hissetmelerini istiyoruz.  Wings for Life World Run uygulaması sayesinde yarış deneyimi, sanal olarak katılmak isteyenler için de tıpkı Flagship Runs’taki gibi olacak. Yani her iki durumda da katılımcıları bir Yakalama Arabası takip edecek. Heyecanı doruğa taşıyan da bu!”