Sosyal Medya

Donanım

Sedef Avcı ve Kıvanç Kasabalı Siemens reklam filmine ödül!

 Sedef Avcı ve Kıvanç Kasabalı çiftinin yer aldığı ‘Evde kontrol kimde?’ reklam filmi 2021 Kantar Creative Effectiveness Awards tarafından ödüllendirildi. Dünya genelinde 6500’den fazla ‘bitmiş/finished’ reklam içerisinden 19’uncu olan reklam filminde; kadın ve erkek eşit olarak ve pozitif gösterildi.

Sedef Avcı ve Kıvanç Kasabalı’nın başrolde olduğu Siemens reklam filmine cinsiyet eşitliliği ödülü

Siemens Ev Aletleri’nin yenilikçi teknolojilerini tanıttığı ve başrollerinde Sedef Avcı ve Kıvanç Kasabalı çiftinin yer aldığı ‘Evde kontrol kimde?’ reklam filmi 2021 Kantar Creative Effectiveness Awards tarafından ödüllendirildi. Dünya genelinde 6500’den fazla ‘bitmiş/finished’ reklam içerisinden 19’uncu olan reklam filminde; kadın ve erkek eşit olarak ve pozitif gösterildi.

174 yıllık bilgi birikimi ve deneyimi ile günümüzde de sektöre yenilikler kazandıran ve standartları belirleyen Siemens Ev Aletleri modern toplumun gerekliliği olan kadın ve erkeklerin evdeki rollerinin pozitif olarak eşit dağıtılmasını önemsiyor. Reklamcılığın izleyicilerin anlam dünyasını şekillendirmesinde ve rol model alınmasındaki gücünün farkında olarak Siemens reklamlarında kadın ve erkeğin evdeki rolleri, aldıkları süreler eşit olarak tutuluyor.

6500’den fazla reklam arasından seçildi

Geleceğin yaşam tarzını bugünden kullanıcıların evlerine getirmeye devam eden Siemens Ev Aletleri’nin ‘Evde kontrol kimde?’ reklamı 2021 Kantar Creative Effectiveness Awards kapsamında, 2020 yılında TV ve Dijital kategorilerinde globalde Kantar tarafından test edilmiş en başarılı 20 reklam arasında yer aldı. Dünya genelinde 6500’den fazla ‘bitmiş/finished’ reklam içerisinden 19’uncu olan reklam filminde kadın ve erkeğin eşit olarak ve pozitif gösterilmesi ödüllendirildi.

www.siemens-home.bsh-group.com/tr/