Sosyal Medya

Otomobil

Seger, karavan tutkunlarını ve üreticilerini bu festivalde buluşturdu!

Dünyanın önde gelen otomobil üreticilerine korna ile birlikte araç ve iç dış aydınlatma ürünleri tedarik eden Seger, Anadolu Motor ve Doğa Sporları Kulübü tarafından organize edilen KaravanFest Winter Edition’a sponsor olarak katıldı.

Seger, karavan tutkunlarını ve üreticilerini bu festivalde buluşturdu!

Karavan tutkunları unutulmaz bir tatil yaşadı…

Dünyanın önde gelen otomobil üreticilerine korna ile birlikte araç ve iç dış aydınlatma ürünleri tedarik eden Seger, Anadolu Motor ve Doğa Sporları Kulübü tarafından organize edilen KaravanFest Winter Edition’a sponsor olarak katıldı. Afyonkarahisar Motor Sporları Merkezi’ndeki festivale meşhur ‘Yolların Sesi’ aracı ile katılan Seger, hem karavan üreticileri hem de karavan sahiplerine korna ürünlerinin yanı sıra yeni araç iç ve dış aydınlatma ürünlerini de tanıttı. 21 Ocak’ta karavan sahiplerinin alana girişi ile başlayan festival, Manuş Baba konseri ile ziyaretçilere eğlenceli anlar yaşattı. Festival, kardan adam yarışmasının ardından 23 Ocak Pazar akşamı sona erdi.

40 yıldır yenileme pazarı ve OEM olarak adlandırılan orijinal araç üreticileri endüstrisine korna tedarik ederek dünyada ilk 10’a yerleşen Seger, Afyonkarahisar Belediyesi ve Anadolu Motor ve Doğa Sporları Kulübü (ANMOT) iş birliğinde gerçekleşen KaravanFest Winter Edition’a katıldı.

Karavanların ihtiyaçlarını bir arada sundu

Seger, ‘4 Mevsim Afyon’ projesi kapsamında gerçekleşen KaravanFest Winter Edition’a Türkiye’nin yakından tanıdığı ‘Yolların Sesi’ aracı ile katıldı. Birçok korna modelinin sesini dinleme imkanı sunan araç sayesinde karavan sahipleri ihtiyaç duydukları ürünü deneyimleme fırsatı buldu.

Karavan sahipleri ve tedarikçileri için aydınlatma önemli konuların başında geliyor. Seger de yeni ürün grubundaki halojen, Xenon, minyatür iç ve dış aydınlatma ampulleri ile bu ihtiyacı karşılamak üzere festivalde yer aldı. Yolların Sesi aracına karavan sahipleri ve çocuklar büyük ilgi gösterdi.

Kardan adam yarışmasında eğlenceli anlar yaşandı

Seger’in kornaları eşliğinde başlayan Kardan Adam Yarışması’nda 50’den fazla kardan adam yapıldı. İlk 10’a giren yarışmacılara Seger’in özel ürünleri hediye edildi. Ertuğrul Gazi konseptli kardan adamıyla Mustafa ve Halil Göktaş’ın birinci olduğu yarışma kornaların bitiş düdüğü ile sonlandı.

Pandemide karavana ilgi arttı

Pandeminin olumlu etki yarattığı karavan üretimi yüzde 300’lere varan artışlar yaşadı, karavan kullanımına ilgi yoğunlaştı. Yüzün üzerinde yerli ve yabancı karavan kullanıcısının ve tedarikçilerinin bir araya geldiği festival, karavana yönelik artan ilgiyi gözler önüne serdi. Seger’in sponsor olarak katıldığı KaravanFest Winter Edition; Manuş Baba konseri, söyleşiler ve gastromi tadımları ile karavan sahiplerine eğlenceli bir hafta sonu sundu.