Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Senkron Tech 2022’de rekor büyüdü! İhracat oranı yüzde 302 arttı!

Yerli teknoloji şirketi Senkron Tech de büyüme rakamlarını açıkladı. Globalleşme stratejileri kapsamında çalışmalarını sürdüren Senkron Tech, 2022 yılında özellikle ihracatta rekor bir büyüme göstererek ihracatını 302 oranında artırdı.

SENKRON TECH 2022 BÜYÜME ORANLARINI AÇIKLADI!

Senkron Tech 2022’de rekor büyüdü! İhracat oranı yüzde 302 arttı!

2022 yılı hem dünya hem de Türkiye için son derece zorlu bir yıl oldu. Yılın tamamlanmasıyla birlikte geliştirdiği teknolojik ürünler ve yarattığı markalarla yaşamın birçok alanında paydaşlarını geleceğe hazırlayan yerli teknoloji şirketi Senkron Tech de büyüme rakamlarını açıkladı. Globalleşme stratejileri kapsamında çalışmalarını sürdüren Senkron Tech, 2022 yılında özellikle ihracatta rekor bir büyüme göstererek ihracatını %302 oranında artırdı.

2022 yılında yurt dışındaki birçok fuarda kargo, lojistik ve wellness sektörüne yönelik Türkiye’de geliştirdiği yazılım ve diğer teknolojileri tanıtan Senkron Tech, 2022 yılında rekor bir büyüme göstererek ihracatını %302 oranında artırdı. Yurt dışı pazarına açılma stratejisini kararlı ve istikrarlı bir şekilde uygulayan Senkron Tech’in büyüme oranlarındaki rekor artış, şirketin ihracata dayalı büyüme vizyonunun sürdürülebilir olduğunu da kanıtladı.

 

İstikrarlı Büyüme Her Markada Devam Ediyor

 

Alanında her zaman ilklere imza atan, geliştirdiği yazılım ve teknolojilerle milyonlarca kullanıcıya ulaşan Senkron Tech, 2022 yılında ihracat oranını %302 oranında artırarak rekor bir büyümeye imza atarken Senkron Tech markalarından, Türkiye’nin ilk site ve tesis yönetimi yazılımı Senyonet de %88 oranında büyüyerek kendi sektöründeki liderliğini pekiştirdi. Türkiye’nin ilk akıllı kargo dolabı olma özelliği taşıyan Kargopark ise pandeminin ardından daralan teslimat pazarına rağmen %24’lük büyüme oranıyla başarısını tescilledi. Yerli yazılım ve teknolojilerin yurt dışında yoğun ilgi görmesi Senkron Tech’in büyüme oranlarına yansırken, ihracat oranındaki rekor artışta en önemli pay sahibi dünya çapında 400’den fazla tesisin kullandığı wellness yönetim yazılımı FLYBY oldu.

2023’te Senkron ERP ve Senkron CRM’e Önemli Yatırımlar Yapılacak

 

Tüm markalarıyla birlikte farklı dikey sektörlerde milyonlarca kullanıcıya ulaştıklarını belirten Senkron Tech CEO’su Erdal Özkan, gelecek yıl da yapacakları yatırım ve çalışmalarla büyüme hacimlerini artıracaklarını aktardı.

Senkron Tech CEO’su Erdal Özkan

2023 vizyonuyla birlikte hem yurt içinde hem de yurt dışında yapacakları yatırımlar ve geliştirecekleri uygulamalarla pazar paylarını artıracaklarını ifade eden Erdal Özkan,

“Senkron Tech olarak kuruluşumuzdan bu yana ERP ve CRM markalarımızla özellikle kablo sektöründe önemli bir portföyümüz ve marka bilinirliğimiz var. Türkiye’de faaliyet gösteren kablo firmalarının büyük çoğunluğu bizim ERP sistemimizi kullanıyor. Bu yılki markalaşma stratejimiz doğrultusunda ERP ve CRM ürünlerimizi de Senkron ERP ve Senkron CRM olarak markalaştırdık. Bugüne kadar kablo sektöründe derinleştiğimiz bu ürünlerimizi, turizm sektöründeki bilgi birikimimizle birleştirerek özellikle turizm ve otelcilik sektöründe Senkron ERP ve Senkron CRM’i yaygınlaştırmayı planlıyoruz. Gelecek dönemde özellikle Senkron ERP ve Senkron CRM ile ilgili önemli çalışmaları hayata geçireceğiz. Dünyanın en hızlı büyüyen yazılım pazarı olan CRM’in 2025 yılına kadar 80 milyar doların üzerinde bir gelir yaratacağını yapılan araştırmalarda görüyoruz. Buna paralel olarak ERP sektöründe yapılan son pazar araştırmaları doğrultusunda sektörün, 2027 yılına kadar yaklaşık %10’luk bir büyüme oranı yakalamasını ve milyarlarca dolarlık devasa bir pazara dönüşmesini öngörüyoruz. 2008 yılında işletmelerin yalnızca %12’si bulut tabanlı CRM kullanırken bu rakam 2022 yılında %87’ye yükseldi. Senkron Tech olarak biz de oldukça hızlı şekilde büyüyen bu yazılım pazarında Senkron CRM ve Senkron ERP yazılımlarımızla gelecek dönemde adımızdan sıkça söz ettireceğiz.” ifadelerini kullandı.