Sosyal Medya

Ne? Nasıl yapılır?

SEO Ajansı Ne İş Yapar?

SEO Ajansı Ne İş Yapar? SEO Ajansı Nasıl Çalışır? SEO Ajansı Hangi Hizmetleri Sunar? SEO Ajansı ile Çalışmanın Faydaları

SEO Ajansı Ne İş Yapar?

SEO ajansı, müşterilerin ilgili arama sonuçlarında daha yüksek sıralamalar elde etmelerine yardımcı olmak için arama motoru optimizasyonu hizmetleri sağlar. Bu da aramadan kazanılan trafik ve gelir miktarını artırabilir. Bunun için SEO şirketi, arama motorlarındaki görünürlüğünüzü artırmak ve arama yoluyla web sitenize daha alakalı trafik kazanmak için web sitenizi optimize etmenize yardımcı olur. Bir web sitesi oluşturmak, başarılı, yüksek etkili bir web sitesini sürdürme yolundaki uzun yolculukta yalnızca bir adımdır. En iyi SEO ajansı ile güçlerinizi birleştirmek, işletmenizin büyümeye devam etmesine ve daha fazla gelir elde etmesine katkıda bulunabilir.

Atalay Sidar tarafından kurulan ve sektörünün öncü isimlerinden biri olan Simur Digital müşterilerinin arama motorlarında görünürlüğünüzü artırmaya yönelik çalışmaları titizlikle planlar ve uygular. Arama motorlarında artan görünürlük, web sitenize daha fazla trafik gelmesi ve sonuçta daha fazla müşteri adayı, telefon araması ve satış anlamına gelir.

SEO ajansı, işletmenizin aramadan daha fazla trafik (ve nihayetinde gelir) elde edebilmesi için arama sonuçlarındaki görünürlüğünüzü artırmayı amaçlar. Arama görünürlüğünü artırmak, SEO ajansları için anahtar kelime araştırması, bağlantı oluşturma, içerik oluşturma ve daha fazlası dahil olmak üzere birçok görevi beraberinde getirir.

Bir SEO ajansının üzerinde çalıştığı stratejileri standardize etmek doğru değildir. Her şirket (yerel bir SEO şirketi veya e-ticaret SEO ajansı) farklı şekilde çalışır ve her kampanya da benzersizdir. Bu nedenle oyunda birçok değişken vardır. Bununla birlikte, pek çok taktik şirketler ve kampanyalar nezdinde benzerlik gösterir.

SEO Ajansı Nasıl Çalışır?

Bir SEO ajansıyla ortaklık yapmayı düşünüyorsanız, pazarlama çabalarınızı gerektiği gibi izlemek ve ayarlamak için kapsamlı bir web sitesi analitiği stratejisinin yanı sıra daha nitelikli web sitesi trafiği, olası satışlar ve gelir gibi bariz faydaları zaten düşünmüşsünüzdür. Bunlar temel faydalar olsa da bir SEO şirketi ile çalışmanın birçok başka somut faydası da vardır.

Her SEO ajansı benzersizdir. Ancak değerli SEO şirketlerinin benzer bir hedefi vardır: İşinizi büyütmeye yardımcı olmak. Günün sonunda, bir SEO ajansının işi, arama yoluyla olası satışları, telefon aramalarını, mağaza ziyaretlerini, satın almaları ve daha fazlasını artırmak için sizinle ortak olmaktır. Bir SEO şirketiyle ortaklık yapmak, amacı arama motorlarında görünürlüğünüzü artırmak olan bir şirketle bağlantı kurduğunuz anlamına gelir.

Kaliteli bir SEO ajansıyla ortaklık yapmak, size organik aramalardan daha fazla iş üretmek için gereken uzmanlıktan yararlanma imkanı verir. Bir SEO ajansı ile çalışmanın güzel bir artısı, Google’daki organik (ücretsiz) aramadan gelen trafiğin çok yüksek kaliteli potansiyel müşteriler üretme eğiliminde olmasıdır. SEO’nun sağladığı en büyük avantajlardan diğeri, pazarlama çabalarınızın ilgili müşterilerin sizi çevrimiçi bulmasına izin vermesidir. Çoğu pazarlama kanalı, işletmelerin mesajlarını binlerce müşteriye göndermelerini gerektirir. Üstelik bunların küçük bir yüzdesinin nitelikli potansiyel müşteriler olacağı ümidiyle…

SEO Ajansı Hangi Hizmetleri Sunar?

SEO ajanslarının temel amacı, işletmenizin çevrimiçi varlığının ince ayarını yapmaktır. SEO hizmetleri , sitenizi denetleme, size özel SEO stratejisi tasarlama ve en iyi yatırım getirisini elde etmek için bu planı uygulama ve güncelleme etrafında çalışır. İşletmenizin arama motorlarındaki sıralamasını etkili bir şekilde yükseltmek için, bu hizmetler bağlı olduğunuz SEO ajansı tarafından sunulmaktadır.

 

  • İşletmenizin mevcut durumunu anlamak bir zorunluluktur. Bu, mevcut sitenizin değerlendirilmesi ve web sitesinin mimarisi ve içeriğinin anlaşılması sürecini kapsar. Ayrıca tüketici trafiğini, anahtar kelime yoğunluğu, web sitesi performansı ve hedef kitleye nasıl hitap ettiği incelenir. Bunun sonucunda işletme hedeflerinize ulaşmak için tüketicileri kazanacak stratejiler geliştirilir.
  • SEO ajansı, sektörünüzün analizini tamamladıktan sonra, SEO uzmanları eksiklikleri gidermek ve web sitenizin güçlü yönlerini yoğunlaştırmak için yeni bir plan hazırlar.
  • SEO stratejisi uygulanmaya başladıkça yeni araçlar, kampanyanın ilerlemesini ve etkinliğini göstermek için sonuçları gerçek zamanlı olarak izler ve yayınlar.
  • SEO yalnızca bir günlük bir süreç değildir. Kampanya boyunca araçların gösterdiği rakamlar, çeşitli stratejilerin uygulanmasına temel teşkil edecektir.

 

SEO Ajansı ile Çalışmanın Faydaları

İnternette belirli bir ürünü arayan kişilerin yüzde 90’ının henüz belirli bir markaya karar vermediğini biliyor musunuz? Modern, bilgili tüketiciler olarak, satın almayı planladığımız ürünleri internette araştırıp en iyi seçeneği arıyoruz. Ve SEO’nun faydaları bu kısımda başlıyor.

SEO uzmanları, webde ürün arayan tüketicileri SEO uzmanları, web sitenizi bulmasını kolaylaştırır. Bu, şirketinize daha fazla müşteriyle 7/24 daha sık etkileşimde bulunma avantajı sağlar. Bir SEO ajansı ile çalışmak, işinize yapabileceğiniz en iyi pazarlama yatırımıdır. Ekonomiktir, etkileri uzun vadelidir ve çevrimiçi pazarınız için yeni bir yol açar.

SEO, markalarınızın çevrimiçi varlığını ve web sitesinize gelen trafiği artırır. Güven oluşturur, müşterilerinizin satın alma kararlarını etkiler, etkileşimi hızlandırır. Aynı zamanda web sitesinde olumlu kullanıcı deneyimini teşvik eder. Sektörel rekabette ön plana çıkmayı sağlar ve işletmenizin genel gelirini artırır.