Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

Sevgilinize Taşınabilir Ultra Sinema Keyfi Hediye Etmeye Ne Dersiniz!

ViewSonic, sıradışı bir hediye alternatifi ile sevgililerin imdadına yetişiyor. ViewSonic’in sinema keyfini arzu edilen her yere taşıyan, ultra mini boy M1 mini plus projeksiyon cihazı, konforlu bir romantizm için oldukça çekici bir seçenek sunuyor. 

ViewSonic’in ultra mini boy M1 mini plus projeksiyonu ile romantizm hayal ettiğiniz her yerde

Sevgilinize Taşınabilir Ultra Sinema Keyfi Hediye Etmeye Ne Dersiniz!

Yılın en sevgi dolu günü yaklaşırken, sevgisini anlamlı hediyelerle ifade etmek çiftlerin en büyük telaşı. Dünyanın önde gelen görüntüleme çözümleri üreticisi ViewSonic, sıradışı bir hediye alternatifi ile sevgililerin imdadına yetişiyor. ViewSonic’in sinema keyfini arzu edilen her yere taşıyan, ultra mini boy M1 mini plus projeksiyon cihazı, konforlu bir romantizm için oldukça çekici bir seçenek sunuyor. 


Cep sineması işlevi görüyor

Değişen dünyaya uyum sağlayan ve hafızalardan kazınması zor bir hediye arayışında olanlar için ViewSonic M1 mini Plus projeksiyon cihazı oldukça renkli bir seçenek. Son derece hafif olan, ultra mini boyu ve değiştirilebilir renkli kapakları ile tam anlamıyla bir cep sineması işlevi gören projeksiyon cihazı; dahili pili, JBL hoparlörü, taşınabilir şarj cihazı tarafından şarj edilme özelliğiyle sinema keyfini her yere taşıyor. Ayarlanabilir standıyla tavan projeksiyonu dahil olmak üzere birçok görüntüleme ihtiyacını karşılayabilecek esnek projeksiyon açıları sunan ViewSonic M1 mini Plus, Wi-Fi ve Bluetooth bağlantısıyla daha fazla eğlenceye akıllı cihazlardan kablosuz yayın, dahili içerik akışı ve ses amplifikasyonu ile erişim kolaylığına sahip.

Mutluluk vadeden bir seçenek

ViewSonic M1 mini plus projeksiyon cihazı, çok farklı bir hediye alternatifi olmasının yanı sıra, mekan ve film seçeneğini size bırakmasıyla da sevginizi göstermenin sayısız seçeneğini sunuyor. Dilerseniz size özel bir mekanda, romantik akşam yemeğinize eşlik edecek müziği M1 mini plus bir bluetooth hoparlör ile en iyi kalitede dinleyin. Dilerseniz de evinizde bir battaniye, mumlar ve romantik film eşliğinde sevgilinize sarılın.

 

Ayarlanabilir standı sayesinde tavana ya da duvara yansıtarak kullanılabilen M1 mini plus projeksiyon cihazı, Sevgililer Günü için mutluluk vadeden bir seçenek.