Sosyal Medya

Fırsatlar

“Sezon Sonu Fırsatları” Amazon.com.tr’de başladı!

İlkbahar ve yaz ürünlerinin kaçırılmayacak indirimlerle sunulacağı “Sezon Sonu Fırsatları” bugün Amazon.com.tr'de başladı. Kampanya kapsamında Amazon.com.tr müşterileri, günlük giyimden ayakkabılara, kadın giyimden saat ve aksesuarlara, birçok kategori içerisinde yer alan ürünleri birbirinden uygun fırsatlardan faydalanarak satın alabilecek.

“Sezon Sonu Fırsatları” Amazon.com.tr’de başladı!

İlkbahar ve yaz ürünlerinin kaçırılmayacak indirimlerle sunulacağı “Sezon Sonu Fırsatları” bugün Amazon.com.tr’de başladı. Kampanya kapsamında Amazon.com.tr müşterileri, günlük giyimden ayakkabılara, kadın giyimden saat ve aksesuarlara, birçok kategori içerisinde yer alan ürünleri birbirinden uygun fırsatlardan faydalanarak satın alabilecek.

Mevsim sonu alışverişlerinde tasarruf etmek isteyenlerin heyecanla beklediği, Amazon.com.tr’nin “Sezon Sonu Fırsatları” kampanyası başladı. Tüm Amazon.com.tr müşterileri 11-18 Ağustos arasında geçerli olacak “Sezon Sonu Fırsatları” boyunca günlük giyimden spor ürünlerine, çanta ve aksesuardan saatlere kadar çok geniş bir yelpazedeki ürün seçkisinde sunulan indirimlerden faydalanabilecekler.

“Sezon Sonu Fırsatları” kapsamında uygun fiyatlarla sunulan bazı ürünleri sizin için derledik:
Tommy Hilfiger Kamera Çantası
Osse Unisex Güneş Gözlüğü
Calvin Klein Espadrille Erkek Ayakkabı
Levi’s LS Battery Günlük Erkek Gömlek
Calvin Klein Gradient Monogram Kız Çocuk Sweatshirt
Anais Margaux Cecile Kadın Pantolon
Jack & Jones Sweat Shorts Erkek Kargo Şort
Jack Wolfskin Woodland 2 Kadın Spor Ayakkabı
Dagi Kadın Gömlek Pijama Takımı

Amazon.com.tr’nin “Sezonun Son Fırsatları” indirim kampanyasında yer alan tüm marka ve ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.