Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Shopify’lı dostu, sanal POS komisyon oranları Paratika’da

Paratika, Shopify dünyasına özel yüzde 3,10'dan başlayan sanal POS komisyon oranlarını duyurdu.

Shopify’lı dostu, sanal POS komisyon oranları Paratika’da

Paratika, Shopify dünyasına özel yüzde 3,10’dan başlayan sanal POS komisyon oranlarını duyurdu. Paratika kullanan işletmeler tek tıkla ödeme, tekrarlayan ödeme, linkle ve kare kod ile ödeme, SMS ile ödeme, dövizle ödeme alma, mobil cüzdanlar ve alışveriş kredisi gibi pek çok özellikten tek bir entegrasyon, dijital sahtekârlık koruması ve 360 derece güvenlik ile faydalanabiliyor.

Türkiye’nin en büyük online ödeme altyapısını yöneten Payten’in 25 yılı aşan AR-GE deneyimi ile geliştirdiği Paratika ödeme altyapısı, Shopify mağazalarının büyümesine destek olmak amacıyla önemli bir kampanya başlattı. 31 Mayıs 2024 tarihine kadar geçerli olacak kampanya kapsamında Paratika sanal POS çözümünü ilk kez deneyimleyecek olan Shopify’lı işletmeler yüzde 3,10’dan başlayan özel komisyon oranları ile pazarda büyüme fırsatı elde edebilecekler.

Banka kalitesinde sanal POS çözümü

175 ülkede milyonlarca işletmenin online satış yaptığı, dünyanın en popüler e-ticaret platformlarından Shopify ile hazır entegrasyon sağlayan Paratika’nın zengin seçenekli ödeme altyapısı sayesinde yüksek satış dönüşümü elde eden işletmeler aynı zamanda çok avantajlı sanal POS komisyon oranları sayesinde yüksek kârlılığa da ulaşıyor.

Shopify’lı mağazalar, paratika.com.tr web sitesinden online başvuru gerçekleştirerek ve hizmet başlangıcı için gereken evrakları sisteme yükleyerek kolay bir entegrasyonun ardından, Paratika’nın banka kalitesinde sanal POS çözümünden yararlanmaya başlayabiliyorlar. Sadece Shopify’lılara özel, yüzde 3,10’dan başlayan çok cazip komisyon oranları ile tüm bankaların kartları, mobil cüzdanlar ve alternatif ödeme yöntemleri ile ödeme alabiliyor, 9 kart markasıyla taksit sunabiliyorlar. Ayrıca tek tıkla ödeme, tekrarlayan ödeme, linkle ve QR’la ödeme, alışveriş kredisi ile ödeme, bayi tahsilatları, dövizle ödeme alma, manuel POS ve mobil cüzdanlar gibi pek çok özellikten tek entegrasyon, 7/24 canlı destek ve 360 derece dijital sahtekârlık koruması ile faydalanabiliyorlar. Paratika’nın T.C. Merkez Bankası lisanslı ve PCI DSS ve SSL sertifikalı ödeme altyapısı sayesinde işlem güvenliği için entegre edilmiş anti-fraud çözümleri kullanılarak, Shopify kullanıcılarının mobil ödemelerini güvenle ve pürüzsüz bir şekilde tamamlayabilmesi de sağlanıyor.

Paratika’nın rekabetçi sanal POS komisyon oranları ile tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de ilgi gören Shopify e-ticaret platformu üzerinden satış yapan işletmelerin büyümesini desteklediklerini vurgulayan Paratika CEO’su ve Payten Türkiye Ülke Lideri Burak Kutlu,

”Ayrıca Shopify mağazalarına; satış dönüşüm oranlarını, ortalama sepet değerini ve tekrar satın alıma oranlarını artıracak alışveriş kredisi çözümünü de sunuyoruz. Diğer üye işyerlerimiz gibi Shopify’lılar da Paratika altyapısı üzerinden tek bir sözleşme ve tek entegrasyon ile anlaşmalı olduğumuz bankaların kredi seçeneklerini müşterilerine kolayca sunabiliyorlar. Son dönemde popülerliği artan alışveriş kredisi ile ödeme yöntemi, kredi kartı ya da havale/EFT kullanmak istemeyen, kart limiti yetersiz olan ya da kart bakiyesini doldurmak istemeyen tüketicileri kapsayan bir müşteri segmentinin de Shopify platformu üzerinden e-ticarete katılımını sağlıyor.” dedi.