TeknoTalk

Şifrelenmiş SIKURPHONE Kripto Para Alışverişinde %100 Koruma Sağlar

Şifrelenmiş SIKURPhone Veri ve KriptoPara Alışverişinde %100 Koruma Sağlamak için Tasarlandı

Şifrelenmiş SIKURPHONE Kripto Para Alışverişinde %100 Koruma Sağlar.

Üretici şirket hackerlara karşı 100 koruma sağladığını söylüyor. Gelin detaylara birlikte bakalım.Güvenlik odaklı Granite Phone, 2015 yılında kurumsal olmayan müşterilerin bile ilgisini çekmişti. Sikur‘daki bu ekip şimdi yeni bir sürüm ile karşımıza çıkıyor.

Tamamen şifrelenmiş, Kripto Para birimlerini güvenli olarak saklayabilen dayanıklı akıllı telefon üretti. 27 Şubat’tan başlayarak 799 USD‘lik bir promosyon fiyatıyla sadece 20.000 adet satış öncesi için satışa sunulacak. Şirket bu yılın ağustos ayında teslim etmeyi umuyor.

SIKURPHONE Özellikleri

Telefonun kendisi 5.5 inç “Full HD” Gorilla Glass Kaplı Cam, 4GB RAM, 64 GB depolama alanı, 13 Mp arka, 5Mp ön kamera ve 2800 mAh’lik bir batarya var.

SIKURPHONE parmak izi kimlik doğrulaması yapıyor ve cihaz kaybolursa veya şifre unutulursa, kişisel verilerinizin bu sayede kurtarılabileceğini söylüyor. Ayrıca Android işletim sistemi kullanacak.

Granite Phone çıktığında da kurumsal müşteriler dışında bir çok kişiden talep görmüştü. Özellikle kripto para hırsızlığının arttığı bu dönemde beklenenden daha fazla ilgi görebilir.

Exit mobile version