Sosyal Medya

Fırsatlar

Sigortam.net, 24 muhteşem Apple ürünü hediye ediyor

Türkiye’nin lider insurtech markası Sigortam.net, müşterilerine unutulmaz bir yeni yıl deneyimi yaşatmak amacıyla büyük çekilişi başlatıyor!

Sigortam.net, 24 muhteşem Apple ürünü hediye ediyor

 

2024’e girerken Sigortam.net, 24 muhteşem Apple ürünü hediye ediyor…

 

Türkiye’nin lider insurtech markası Sigortam.net, müşterilerine unutulmaz bir yeni yıl deneyimi yaşatmak amacıyla büyük çekilişi başlatıyor! 29 Kasım’dan 3 Ocak tarihine kadar sürecek olan kampanya ile Sigortam.net’ten herhangi bir branşta teklif alan, form dolduran veya poliçe yaptıran herkes büyük yılbaşı çekilişine katılma şansı elde ederek birbirinden değerli Apple ürünlerinin sahibi olabilecek.

 

Türkiye’nin ilk ve lider dijital sigorta platformu Sigortam.net, bu yıl gerçekleştireceği yılbaşı çekilişiyle müşterilerinin yeni yıl heyecanına ortak oluyor!

 

23 Kasım 2023 – 3 Ocak 2024 tarihleri arasında web sitesini ziyaret ederek teklif alan, form dolduran ya da poliçe yaptıran tüm Sigortam.net müşterileri, büyük yılbaşı çekilişine katılmaya hak kazanıyor. Yeni yıl heyecanını bir üst noktaya taşıyan çekilişle 1 adet Apple iPhone 15, 3 adet iPad 9. Nesil, 5 adet Apple Watch SE, 15 adet ise AirPods 2. Nesil olmak üzere talihlilere bir dizi değerli ödül dağıtılacak.

 

Sigortam.Net web sitesindeki forma ad, soyad, telefon, adres bilgilerini dolduran bireysel katılımcılar 1 çekiliş hakkı, form doldurduktan sonra web sitesi veya 444 2 400 nolu çağrı merkezinden sigorta teklifi alan bireysel katılımcılar her branş için 1 kere verilmek üzere 10 çekiliş hakkı, ve bu poliçelerden herhangi birini satın alan bireysel katılımcılar satın aldığı poliçe için 100 çekiliş hakkı kazaranak değerli hediyelere sahip olma imkanı yakalayacaklar.

 

İkramiye kazanan talihliler 18 Ocak Perşembe günü Sigortam.net web sitesi ve Posta gazetesinde duyurulacak.