Sosyal Medya

Otomobil

Sigortambir’e Dünya Çapında Büyük Ödül!

Birtep’in sigorta sektöründeki Insurtech girişimi Sigortambir, ülkemizi başarıyla temsil etmeye devam ediyor. Bu yıl 7'incisi düzenlenen The World's Digital Insurer Awards Ödülleri'nde, EMEA Bölgesi'nden tam 48 farklı markayı geride bırakan Sigortambir, Metaverse üzerinde açtığı dünyanın ilk sigortacılık merkeziyle Insurtech İnovasyon Ödülü'ne layık görüldü.

Sigortambir’e Dünya Çapında Büyük Ödül!

Birtep’in sigorta sektöründeki Insurtech girişimi Sigortambir, ülkemizi başarıyla temsil etmeye devam ediyor. Bu yıl 7’incisi düzenlenen The World’s Digital Insurer Awards Ödülleri’nde, EMEA Bölgesi’nden tam 48 farklı markayı geride bırakan Sigortambir, Metaverse üzerinde açtığı dünyanın ilk sigortacılık merkeziyle Insurtech İnovasyon Ödülü’ne layık görüldü.

Konuya dair görüşlerini paylaşan Birtep CEO‘su ve Sigortambir Genel Müdürü Kürşat Köz,

“Ülkemizi, globalde başarıyla temsil ediyor olmaktan onur duyuyoruz. Metaverse uygulamamız ile başlattığımız dijital dönüşüm sürecimizi güçlendirerek devam ettirmeyi hedefliyoruz.’’ açıklamasında bulundu.

Sigorta sektöründeki önemli girişimlerden biri olarak dikkat çeken yeni nesil Insurtech platformu Sigortambir’e Metaverse üzerindeki ilk sigortacılık merkezi projesi, büyük ödülü kazandırdı. 7’inci The World’s Digital Insurer Awards Ödülleri’nde, EMEA Bölgesi’nden toplamda 48 farklı sigorta şirketi katılım gösterirken; finale kalan son 5 markayı da geride bırakan Sigortambir, “Insurtech Innovation Awards”-Insurtech Inovasyon Ödülü’nün kazananı oldu.

Sigorta sektörüne sadece Türkiye sınırları içinde değil, küresel çapta yenilikçi bir soluk kazandırma hedefiyle Metaverse üzerindeki dünyanın ilk sigortacılık merkezini açtıklarını ifade eden Birtep CEO’su ve Sigortambir Genel Müdürü Kürşat Köz, yaptığı açıklamada

“Ülkemizi, global sigortacılık arenasında başarıyla temsil ediyor olmaktan onur duyuyoruz. Aldığımız ödül ile sigorta sektörünün dijital dönüşümüne katkı sağlamaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Bu sefer önümüzdeki Aralık ayında, EMEA Bölgesi’nin ödül sahibi olarak, Asya/Pasifik ve Amerika ülkeleri ile yarışacağız.” şeklinde konuştu.

Gerçeğini aratmayan Sigortacılık Merkezi OvrLand üzerinden herkese açık

Sigortambir’e ödül kazandıran sigortacılık merkezi, OvrLand üzerinde, Sigortambir’in İstanbul Ümraniye’deki fiziki Genel Müdürlük binasının bulunduğu konumda, aktif olarak hizmet vermeye devam ediyor. Sigortacılık Merkezinde görev yapan danışmanlar, tıpkı gerçek dünyada olduğu gibi, ziyaretçilerin sigorta konusundaki ihtiyaçlarına uygun ürünler sunuyor ve üretilen poliçeler sigortalılar tarafından satın alınabiliyor. Müşterinin olduğu her yerde var olma ilkesiyle sigorta ihtiyacının  Metaverse evreninde de olacağı ön görülerek başlatılan projede tüm sanal dünya kıymetleri için yenilikçi sigorta ürünlerinin de sanal ofis vasıtasıyla sunulması hedefleniyor.