Sosyal Medya

Kripto Para

Şikayetvar’dan Bitlo’ya kusursuz müşteri deneyimi yaşatan marka ödülü

Şikayetvar tarafından bu yıl yedinci kez düzenlenen A.C.E Awards (Achievement in Customer Excellence) 8 Mart Salı günü Çırağan Palace Kempinski’de gerçekleştirildi. Bitlo, kusursuz müşteri deneyimini yaşatan Kripto Para Borsası kategorisinde Diamond ödülünü almaya hak kazandı.

Şikayetvar’dan Bitlo’ya kusursuz müşteri deneyimi yaşatan marka ödülü

Türkiye’nin müşteri memnuniyetini ölçen ilk ve tek platformu Şikayetvar tarafından bu yıl yedinci kez düzenlenen A.C.E Awards (Achievement in Customer Excellence) 8 Mart Salı günü Çırağan Palace Kempinski’de gerçekleştirildi. Bitlo, kusursuz müşteri deneyimini yaşatan Kripto Para Borsası kategorisinde Diamond ödülünü almaya hak kazandı.

150 bin markanın, 7 buçuk milyon bireysel üyenin ve milyonlarca ziyaretçinin buluştuğu Şikayetvar, 20 yılı aşkın tecrübesiyle mükemmel müşteri deneyimini yaşatan markaları yedinci kez ödüllendirdi.

Firmaların şikayet verileri, pazar payları ve Şikayetvar tarafından uygulanan yıllık 1 buçuk milyonun üzerinde anket baz alınarak hazırlanan Müşteri Deneyim Endeksi araştırması sonuçlarına göre, tüketicisine mükemmel müşteri deneyimi yaşatan markaların ödüllendirildiği Şikayetvar Ödül Töreni, 8 Mart Salı günü Çırağan Palace Kempinski’de marka temsilcilerini ödülleriyle buluşturdu.

Bitlo’ya Kripto Para Borsası kategorisinde Diamond ödülü

Markaların uçtan uca şikayet yönetim becerisinin ödüllendirildiği A.C.E Awards’da Kripto Para Borsaları da ayrı bir kategoride değerlendiriliyor.

Ödülü alarak ekibiyle paylaşan Bitlo CEO’su Mustafa Alpay;

“kullanıcılarımızın deneyimini mükemmel hale getirmek için çalışıyoruz. Platformumuzla memnuniyeti daha da arttırmayı hedefliyoruz. Aldığımız bu ödül bize gelecekteki çalışmalarımız için de bir motivasyon kaynağı oldu. Etkin çözümler sunmak konusunda yapılan çalışmaların takdir görmesi bizlere gurur yaşattı” dedi.

A.C.E Awards’un Metodolojisi:

Markaların gerçekleştirdiği şikayet yönetiminin temel alındığı A.C.E Awards’da Şikayetvar, şikayetçi müşterilere yönelik yılda 1 buçuk milyonun üzerinde anket gerçekleştiriyor. Markalara takdim edilen A.C.E Awards, gerçek tüketicilerle yapılan anketlerin oluşturduğu “Müşteri Deneyimi Endeksi” baz alınarak ölçümleniyor. Endekste temel parametreler olarak pazar payına oranla şikayet payı, memnuniyet düzeyi ve marka sadakati kullanılıyor.