Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

SınavBoard, YKS ve LGS için Yapay Zeka Destekli Sınav Koçunuz!

Türkiye’nin ilk ve tek oyunlaştırma metodu ile geliştirilen sınavlara hazırlık uygulaması SınavBoard, soru çözümünü eğlenceli bir hale getirerek kullanıcılarına farklı oyun modlarıyla dinamik bir sınava hazırlanma süreci sunuyor.

Ders Çalışmayı Eğlenceli Hale Getiren Uygulama: SınavBoard

YKS ve LGS’ye giden yolda SınavBoard parmaklarınızın ucunda!

Türkiye’nin ilk ve tek oyunlaştırma metodu ile geliştirilen sınavlara hazırlık uygulaması SınavBoard, soru çözümünü eğlenceli bir hale getirerek kullanıcılarına farklı oyun modlarıyla dinamik bir sınava hazırlanma süreci sunuyor.

Eğitim tabanlı bir oyun uygulaması olan SınavBoard, kendini sürekli olarak güncelleyen işlevsel ara yüzü ile öğrencileri sınavlara stresten uzak ve eğlenceli bir şekilde hazırlamayı hedefliyor. Sınavboard birçok farklı yayınevinden alınmış sorularla oluşturduğu 350.000 soruluk havuzu ve 250.000’den fazla soru çözümü videosu sunmasının yanı sıra, deneme sınavı, sınav koçu, takım kurma ve seviye takibi yapabilme gibi özellikleri de öğrencilere sunuyor. Soruların kullanıcının seviyesine göre değiştiği SınavBoard uygulaması bilgilerin sürekli canlı kalmasını ve öğrencinin tüm soru tiplerine hâkim olmasını sağlıyor.

SınavBoard uygulamasının sunduğu hizmetlerden biri olan “Antrenman” bölümünde öğrenci seçeceği ders ve konudan istediği kadar soru çözebiliyor. 10 kişinin aynı anda katılım sağlayarak soruların sınavda çıkabilecek tüm derslerden rastgele geldiği “Meydan Savaşı” bölümünde ise soruyu çözemeyen elenirken, uygulamanın bir diğer hizmeti olan “Düello” bölümünde kişi seçtiği herhangi bir derste bir rakiple yarışma imkânına sahip oluyor. Uygulama aynı zamanda kullanıcının kendi istatistiklerini görmelerini sağlayarak, öğrencinin kendini kontrol etmesine ve geliştirmesi gereken ders veya konuları belirleyip buna uygun antrenman yapmasına olanak sağlıyor.

SınavBoard Pazarlama Direktörü Murat Arı

“Türkiye’nin ilk ve tek oyunlaştırma metodu ile geliştirilen sınavlara hazırlık uygulaması”

Türkiye’nin ilk ve tek oyunlaştırma metodu ile geliştirilen sınavlara hazırlık uygulaması SınavBoard hakkında görüşlerini belirten SınavBoard Pazarlama Direktörü Murat Arı uygulama ile ilgili olarak

“Öğrencilerin Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) ve Liselere Geçiş Sistemi (LGS) gibi zorlu sınav süreçlerine destek olmak için geliştirdiğimiz soru çözüm uygulamamız ile sınava hazırlanma sürecini eğlenceli hale getirmeyi hedefliyoruz. Öğretmenler, ebeveynler, eğitim kurumları ve öğrencilerin sınava hazırlık döneminde başvurduğu ilk uygulamalardan biri olduk ve henüz ilk yılımızda olmamıza rağmen yaklaşık 600 bin kullanıcıya erişim sağladık. Uygulamamızda öğrencilerin oynayarak öğrendiği toplam oyun sayısı 2,8 milyona ulaşmışken, çözülen toplam soru sayısı 12 milyonun üzerinde.” dedi.  Öğrencilere birçok farklı kaynaktan oluşturulan 300 binin üzerinde bir soru havuzu sunduklarını belirten Arı; “Test kitaplarının gün geçtikçe zamlandığı bu dönemde biz SınavBoard olarak öğrencilere birçok farklı kaynaktan oluşturduğumuz bir soru havuzu sunuyoruz. Bunun yanı sıra belirlenen tarihlerde on binlerce öğrencinin katılım sağladığı  “Maraton Deneme Sınavı” hazırlıyoruz. Aynı zamanda SınavBoard uygulamamız üzerinden “Yapay Zeka Destekli Sınav Koçu” hizmeti sağlıyoruz. Verdiğimiz bu hizmet ile öğrenciler gireceği sınav sonrası uygulamamızın yapay zekâsı ile başarı sıralamalarını öğrenerek, hedeflerine ne kadar yaklaştıklarını görebiliyor” dedi.


SınavBoard Hakkında

SınavBoard eğitim tabanlı bir oyun uygulamasıdır. Kendini güncelleyen ve işlevsel ara yüzü ile sınavlara stresten uzak eğlenceli bir şekilde hazırlamayı hedefler. Uygulama içerisinde yer alan birbirinden farklı oyun modelleri ile rakiplerinizle yarışabilir, kazandığınız puanlarla rakipleriniz karşısında hangi seviyede olduğunuzu değerlendirebilirsiniz.

Uygulamayı indirmek için