Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Şişecam Türk Kompozit Fuarı’na Katılacak 

Şişecam, 06-08 Ekim 2022 tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan Türk Kompozit Fuarı 2022’de kompozit alanında en üstün kalitedeki ürünleriyle yerini alacak.

Şişecam Türk Kompozit Fuarı’na Katılacak

Türkiye’nin ilk ve en büyük kapasiteli cam elyaf üreticisi olan Şişecam, kompozit sanayinin temel girdilerinden olan cam elyaf alanında, Türk kompozit sektörünün yüksek nitelikli ürün ihtiyacına cevap vermeye ve en üstün kalitede ürünler sunmaya devam ediyor. Şişecam, 06-08 Ekim 2022 tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan Türk Kompozit Fuarı 2022’de kompozit alanında en üstün kalitedeki ürünleriyle yerini alacak.

Yatırım stratejisini sürdürülebilir değer yaratan büyüme üzerine odaklayan Şişecam, 06-08 Ekim 2022 tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan Türk Kompozit Fuarı’na katılacak. Kimyasallar, laboratuvar ve teknoloji alanında faaliyet gösteren sektör profesyonellerini bir araya getiren fuarda Şişecam, Türk kompozit sektörünün yüksek nitelikli ürün ihtiyacına yönelik öne çıkan ürünleriyle yerini alacak.

Cam elyaf alanındaki 45 yıllık tecrübesiyle sektöre girdi sağlayan ve çözüm ortaklığı sunan Şişecam, rüzgâr enerjisi, elektronik, otomotiv, inşaat, boru ve altyapı, denizcilik, savunma sanayi ve mühendislik plastiklerine yönelik keçe, çok uçlu fitil, tek uçlu fitil ve kırpma tipi cam elyafı ürün gamı ile ilgili girdi sağladığı tüm sektörler için fuarda ziyaretçilere bilgi verecek.