Sosyal Medya

Otomobil

Škoda Octavia ve Fabia “En İyi Otomobil“ Ödüllerinin Sahibi oldu

Škoda Octavia ve Fabia modelleri, yeni yılda da başarılara imza atmaya devam ediyor.


Škoda Octavia ve Fabia “
En İyi Otomobil“ Ödüllerinin Sahibi oldu

Škoda Octavia ve Fabia modelleri, yeni yılda da başarılara imza atmaya devam ediyor. Fabia ve Octavia, Alman otomotiv dergisi ‘auto motor und sport’ tarafından 48. kez gerçekleştirilen ödüllerde öne çıkan modeller oldu. Škoda’nın bu iki modeli 92 bin 798 okuyucunun katılımıyla Best Cars 2024’te kendi kategorilerinin birincisi oldularve “En İyi Otomobil“ seçildiler. 13 kategoride rekor sayıda 455 adet araç değerlendirildi.

Octavia etkileyici galibiyet serisini devam ettirerek sınıfında 11. kez üst üste ve toplamda 12. kez En İyi Otomobil ödülünü kazandı. Fabia ise, 2008 ve 2023 yıllarındaki kazandığı ödüllerin ardından üçüncü kez segmentinde ilk sırada seçilmeyi başardı.

Škoda Octavia 28 rakibini geride bıraktı

Bu yılki auto motor und sport Okuyucu Ödülleri’nde oyların yüzde 15,5’ini Kompakt Sınıf İthal Araç kategorisinde Škoda Octavia elde etti. Bir kez daha okuyucuların beğenisi toplayan Octavia, 28 rakip modele üstünlük sağlayarak En İyi Otomobil seçildi. Markanın en çok satan modeli, geçtiğimiz günlerde yenilenerek iddiasını daha da artırdı. Yeni özelliklere ve tasarım detaylarına sahip Octavia, Temmuz ayından itibaren Türkiye’de de satışa sunulacak.

Škoda Fabia da ilk sırada yer aldı

Dördüncü nesil Škoda Fabia modeli de, markaya yeni ödüller getirdi. Geçen yıl olduğu gibi segmentinde ilk sırayı alarak unvanını koruyan Fabia, okuyucuların oylarının yüzde 16’sını elde ederek, 19 rakibinin önünde ilk sırada yer aldı. Böylece 2008 ve 2023’teki başarılarının ardından performansı, yüksek verimliliği, sportifliği ve pratikliği bir araya getiren Fabia’nın segmentindeki başarısı devam etti.