TeknoTalk

Snapchat, iPhone X’in TrueDepth Kamerasının Gücünü Keşfetti

Snapchat’ın iPhone X özel lensleri normalden çok daha gerçekçi görünüyor

Snapchat, iPhone X’in TrueDepth Kamerasının Gücünü Keşfetti. Cihazlar TrueDepth teknolojisi ile çok daha güçleniyor.

Snap, iPhone X’in TrueDepth kamerasının gücünü kullanmanın bir yolunu keşfetmiş görünüyor. Bu tam ekranlı Apple cihazlarının özel lenslerine ulaşabileceğiniz anlamına geliyor.

iPhone X üzerinde Snapchat uygulaması kullananlar bu ayrıcalıktan bugünden itibaren faydalanabilir. Uygulama yüzünüzü takip eden AR maskelerini TrueDepth Teknoloji sayesinde oldukça gerçekçi ve daha iyi görünür hale getiriyor.

iPhone X’a özel Snapchat filtreleri

Apple’ın TrueDepth teknolojisi, X’in selfie kamerası için yüzünüze 30.000 kızılötesi nokta projesini yansıtıyor. Bu sayede cihazın güvenli yüz tanıma sistemine güçleniyor ve yüz ifadelerinizi Animojilere dönüştürmeyi mümkün kılıyor. Snap, TrueDepth’in, Lensler’deki en küçük ayrıntıların ve 3D nesnelerin bile yüzünüzün hareketlerini izlemesine izin verdiğini söyleyerek maskelerin genellikle daha gerçekçi görünmesini sağladığını söylüyor.

son olarak Apple’ın son teknoloji lensleri daha iyi derinlik sağlıyor, bu da diğer stil unsurları için daha iyi arka plan bulanıklığı elde edilebildiğini gösteriyor.

Snapchat iPhone X Özel Lensleri

Exit mobile version