TeknoTalk

Snapdrive C3 WRC, Snapchat Üzerinde İnteraktif Test Sürüşü Keyfi!

Citroen C3 WRC’nin ilk interaktif test sürüşü Snapchat üzerinden yapıldı.

Snapdrive C3 WRC!
Citroën, sosyal medya platformlarından Snapchat’teki hesabında, C3 WRC’nin direksiyonuna geçme fırsatıyla kullanıcılara yeni bir deneyim sundu.

“Snapdrive C3 WRC” adı verilen bu heyecan verici kampanya, markanın “citroenofficial” adlı Snapchat hesabındaki ilk hikaye oldu. Snapchat kullanıcıları, bu fırsattan sadece 24 saatliğine yararlanabildiler.

Snapdrive C3 WRC!

Sosyal medya kullanıcılarının gerçek bir ralli aksiyonu yaşamalarına fırsat veren bu uygulama, Facebook, Twitter ve Linkedin’deki iki ön gösterimin ardından Citroën’in ilk Snapchat hikayesini oluşturdu. Test sürüşü, “Snapper”ları “Story”deki pistte sürücü olarak hayal etmeye çağırdı.

Bu özel Snapchat hikayesini oluşturan kısa videolar, sürücüyü direksiyonun arkasına yerleştirdi. Snapper’lar örneğin 100 km/s’ye varan hızlarda araç ile birlikte hareket ettiler. Bu videolar, sürücüler için bir günlüğüne gerçekten heyecan verici bir deneyim sunmak için gerçeğe olabildiğince yakın olacak şekilde yapıldı.

Citroën, her gün 150 milyondan fazla kullanıcının, 1 milyarın üzerinde Snap attığı popüler sosyal medya platformu olan Snapchat’teki hesabını aktif hale getirerek dijital açılımına devam ediyor. Snapchat, 1 ile 10 saniyelik geçici içeriklerin ve “24 saatlik hikayelerden” meydana gelen yeni bir iletişim şekli. AppleStore ve Android’den indirilebilen bu uygulama, yeni hedef kitlelerine seslenmek için ideal bir araç.

Exit mobile version