Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Softtech Asia’da üst düzey atama: Yeni CEO Doruk Keser oldu

Softtech China, yoluna bundan böyle Softtech Asia olarak devam edecek. İsim değişikliğine giden ve yeni pazarlar açmak amacıyla faaliyetlerini sürdürmeye devam edecek olan markanın CEO’luk görevini ise Doruk Keser üstlenecek.

Softtech Asia’da üst düzey atama: Yeni CEO Doruk Keser oldu

Teknolojide kendi devlerini yaratan Asya pazarının kalbinde yer alan Softtech China, yoluna bundan böyle Softtech Asia olarak devam edecek. İsim değişikliğine giden ve yeni pazarlar açmak amacıyla faaliyetlerini sürdürmeye devam edecek olan markanın CEO’luk görevini ise Doruk Keser üstlenecek.

Gelişen teknolojileri yakından takip etmek, inovasyon ekosistemini genişletmek, yeni fırsatlar ve küresel iş birlikleri yaratmak amacıyla, dünyanın en büyük teknoloji merkezlerinden biri olan Şanghay’da bulunan Softtech China yoluna Softtech Asia olarak devam edecek.

2015’ten bu yana İş Bankası Grubu’nun, Hong Kong dahil Çin anakarası, Güney Kore ve Singapur’da çeşitli finansal kurum (FI) ve şirketler ile uzun vadeli ilişkiler geliştirmesine öncülük eden Doruk Keser, Softtech Asia’nın CEO’luk görevini yürütecek.

2018 yılından bu yana, teknolojik yenilikler ve rekabette üstünlük yaratacak inovasyon fikirleri sunan Softtech Asia, dijital dönüşüme katkıda bulunmak ve yeni pazarlar açmak amacıyla faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor.

Softtech Asia’da üst düzey atama: Yeni CEO Doruk Keser oldu

Doruk Keser kimdir?

1999 yılında Bilkent Üniversitesi İşletme Bölümünden mezun olan Doruk Keser 2001 yılında aynı üniversitede yüksek lisansını tamamladı. Kariyerine Türkiye İş Bankası’nda Stajyer Müfettiş Yardımcısı olarak başlayan Keser, 2015 yılına kadar İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı’nda Kıdemli Müdürlük görevini üstlendi. Bu sırada portföy şirketlerinde aktif görevler üstlenen Keser, teknoloji ve perakende sektöründeki şirketlerin büyüme ve dönüşümlerine katkıda bulundu. 2015 yılından bu yana İş Bankası Şanghay Temsilciliği ile başarılı çalışmalara imza atan Keser, İş Bankası Grubu’na ve yatırım bankasını da kapsayan iştiraklerine uçtan uca pazar araştırması ve danışmanlık hizmeti verdi.

Son dönemde, global gelişmelerin de etkisiyle ölçekli üretim gücünden ayrışarak daha ziyade bilim ve mühendisliğin ön plana çıktığı derin teknolojilere odaklanan ve her geçen gün inovasyon ekosistemini geliştiren Çin’in yani sıra, finansal teknolojiler, web3, blockchain gibi teknolojilerde ön plana çıkan Hong Kong ve Singapur’da önemli çalışmalara imza atan Doruk Keser, yeni dönemde Softtech Asia’nın yolculuğuna değer katacak.

 

Softtech Hakkında:

Softtech, 2006 yılından bu yana Türkiye ve Kıbrıs’ta 1600’den fazla çalışanıyla Türkiye’nin öncü teknoloji şirketlerinden biridir. San Francisco (Maxitech) ve Şanghay’da (Softtech Asia) yer alan iştirakleri ile dünyadaki teknoloji trendlerini yerinde takip ederek, bankacılık ve finans sektöründeki tecrübelerini, farklı alanlarda faaliyet gösteren iş ortaklarını dijitalleştirerek müşteri odaklı çözümler geliştirmektedir. Softtech, iş ortaklarına çözüm sunmanın yanı sıra, inovasyon ve kurum içi girişimciliği de ana stratejisine koyarak, müşterilerine ihtiyaçlarının ötesinde yaratıcı, sürdürülebilir ve inovatif çözümler sunmaktadır.