Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Softtech, Bilişim 500’den üç ödülle döndü

Türkiye’nin bilişim alanında en kapsamlı araştırması olan Bilişim 500 ödüllerinin sahipleri belli oldu. Türkiye’nin öncü teknoloji şirketi Softtech, Bilişim 500 Ödülleri’nden üç ödül ile döndü.

Softtech, Bilişim 500’den üç ödülle döndü

Türkiye’nin bilişim alanında en kapsamlı araştırması olan Bilişim 500 ödüllerinin sahipleri belli oldu. Türkiye’nin öncü teknoloji şirketi Softtech, Bilişim 500 Ödülleri’nden üç ödül ile döndü. Softtech; Türkiye Merkezli Üretici Sektörel Yazılım, Finans Sektörü Yazılım ve Türkiye Merkezli Üretici –  Yazılım kategorilerinde birincilik ödüllerinin sahibi oldu.

Türkiye’de bilişim teknolojileri geliştiren ve çözüm sunan şirketlerin değerlendirildiği ve bu yıl 22’incisi düzenlenen Bilişim 500 araştırmasının sonuçları, gerçekleştirilen hibrit ödül töreniyle açıklandı. Türkiye’nin öncü teknoloji şirketi Softtech, Türkiye Merkezli Üretici Sektörel Yazılım ve Finans Sektörü Yazılım kategorilerinde ödüle layık görüldü. Softtech ayrıca Türkiye Ekonomisine Katkı Özel Ödülleri kategorisinde; Türkiye Merkezli Üretici –  Yazılım kategorisinde de birincilik ödülünün sahibi oldu.


Softtech Hakkında:

Softtech, 2006 yılından bu yana Türkiye ve Kıbrıs’ta 1500’den fazla çalışanıyla Türkiye’nin öncü teknoloji şirketlerinden biridir. San Francisco (Maxitech) ve Şanghay’da (Softtech China) yer alan iştirakleri ile dünyadaki teknoloji trendlerini yerinde takip ederek, bankacılık ve finans sektöründeki tecrübelerini, farklı alanlarda faaliyet gösteren iş ortaklarını dijitalleştirerek müşteri odaklı çözümler geliştirmektedir. Almanya’daki fintech iştiraki (Maxi Digital) ile de Avrupa pazarındaki finans teknolojileri üzerine çalışmakta ve bu pazara teknoloji ihraç etmektedir. Softtech, iş ortaklarına çözüm sunmanın yanı sıra, inovasyon ve kurum içi girişimciliği de ana stratejisine koyarak, müşterilerine ihtiyaçlarının ötesinde yaratıcı, sürdürülebilir ve inovatif çözümler sunmaktadır