Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

SoftwareONE Splunk’ın MSP Partneri Oldu!

SoftwareONE ve dünyanın en iyi veri platformu Splunk yıllardır süregelen iş birliğini bir adım daha öteye taşıdı. İş birliği kapsamında Splunk’ın Türkiye’deki “Elite” partneri SoftwareONE artık “MSP” şapkasıyla da müşterilerine hizmet verecek. SoftwareONE yeni geliştirdiği “Splunk Managed Services” yapısı ile her boyut ve segmentten pek çok firmaya üstün Splunk teknolojisini sunacak.

SOFTWAREONE SPLUNK’IN MSP PARTNERİ OLDU

Kurumların teknolojik ihtiyaçları için güvenilir iş ortağı SoftwareONE ve dünyanın en iyi veri platformu Splunk yıllardır süregelen iş birliğini bir adım daha öteye taşıdı. İş birliği kapsamında Splunk’ın Türkiye’deki “Elite” partneri SoftwareONE artık “MSP” şapkasıyla da müşterilerine hizmet verecek. SoftwareONE yeni geliştirdiği “Splunk Managed Services” yapısı ile her boyut ve segmentten pek çok firmaya üstün Splunk teknolojisini sunacak.
80’den fazla ülkede kurumlara tüm teknolojik ihtiyaçları için güvenilir destek sağlayan SoftwareONE, veri alanında hizmet veren Splunk ile yürüttüğü iş birliği kapsamını genişletti. Bu iş birliği ile SoftwareONE müşterileri “Splunk Managed Services” kapsamında hem maliyet tarafında tasarruf edebilecek hem de devam eden işlerinde hız kazanacak. SoftwareONE bu iş birliği kapsamında hizmet verdiği kurumları Splunk teknolojisi ile tanıştırarak markaların görünürlük ve dijital yolculuklarında bu eşsiz platformun yeteneklerinden maksimum fayda elde etmelerini sağlayacak. Splunk ve SoftwareONE’ın iş ortaklığından doğan güç ile markalar artık her zamankinden ve herkesten daha verimli olabilecek.

SoftwareONE CEO’su Irmak Pakdemir

Splunk iş birliğine ilişkin değerlendirmelerde bulunan SoftwareONE CEO’su Irmak Pakdemir,

“Splunk ile yaptığımız iş birliği ile müşterilerimize verdiğimiz hizmeti bir adım daha öteye taşıdık. Bu kapsamındaki hizmet modeliyle müşterilerimiz sahiplenme maliyetinden ziyade, Splunk’ın kendilerine sağlayacağı imkanlara odaklanarak işletimle ilgili tüm maliyetlerden tasarruf edebilir hale gelecek. Markalar, sahiplenme maliyetlerini azaltırken işlerine hız kazandırabilecek. Geçecekleri bu yeni iş boyutu, kolayca görselleştirilebilen ve genişletilebilen veri kaynakları sayesinde kurumların kendileri için yeni ufuklar açmalarına olanak tanıyacak. Önümüzdeki dönemde de güçlü markalarla yaptığımız yeni iş birliklerimizle müşterilerimize sunduğumuz hizmetlerimizi geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.

SoftwareOne Hakkında

SoftwareONE, müşterilerine lisanslama optimizasyonu, etkin tedarik veya bulut tabanlı çözüm danışmanlığı gibi hizmetler sunarak yazılım varlıklarını yönetmeleri konusunda yardımcı olan küresel bir teknoloji ve servis sağlayıcısıdır. Yazılımlarını yerinde veya uzaktan; veri merkezinde veya çoklu bulut ortamında yönetmek için dünyanın her yerinden ve her büyüklükte müşterilerle çalışan SoftwareONE, Türkiye organizasyonunda ise tüm bunlara ek olarak yapay zeka, DevOps, DevSecOps ve siber güvenlik alanlarında onlarca yıla dayanan tecrübesi ve nitelikli insan kaynağı ile müşterilerine en iyi ürün ve hizmeti sunmak için faaliyetlerini sürdürmektedir.