Sosyal Medya

Kripto Para

Solana Mobile, Saga’nın Başarısının Ardından İkinci Kripto Akıllı Telefonunu Piyasaya Sürecek

SPX endeksi, Federal Rezerv Başkanı Christopher Waller'ın agresif yorumlarının ardından 10 yıllık ABD getirisinin % 4'ün üzerine çıkmasıyla % 0,37 düştü. Daha geniş kripto para piyasası, Bitcoin ve Ether'in son 24 saat içinde sırasıyla % 1,61 ve % 3,36 oranında yükselmesiyle artış gösterdi.

Solana Mobile, Saga’nın Başarısının Ardından İkinci Kripto Akıllı Telefonunu Piyasaya Sürecek

Bybit tarafından hazırlanan bültende günün gelişmelerine yer veriliyor.

SPX endeksi, Federal Rezerv Başkanı Christopher Waller’ın agresif yorumlarının ardından 10 yıllık ABD getirisinin %4’ün üzerine çıkmasıyla %0,37 düştü. Daha geniş kripto para piyasası, Bitcoin ve Ether’in son 24 saat içinde sırasıyla %1,61 ve %3,36 oranında yükselmesiyle artış gösterdi.

Bugünün en iyi performans göstereni, Pendle ve EtherFi’nin LRT lansmanının yeni havuz özellikleri sunması ve işlem hacmini genişletmesinin ardından %22,2 artış gösteren PENDLE oldu.

Ekim 2020’de başlatılan Pendle Finance (PENDLE), tokenize getiri ticareti için Ethereum ve Arbitrum üzerinde bir DeFi protokolüdür ve kullanıcıların esnek ticaret ve çeşitli getiri stratejileri için varlıkları Anapara ve Getiri Tokenlarına bölmesine olanak tanır. Pendle ve EtherFi, Likidite Kiralama Token’larını (LRT’ler) piyasaya sürerek bir hafta içinde TVL’de 25 milyon dolarlık bir artışa yol açtı ve önemli işlem hacimleri oluşturdu. Ortaklık ayrıca Michael Egorov’un önemli katkısıyla crvUSD havuzu ve ARB havuzu için diğer havuzlara genişletilmesi planlanan bir limit emri özelliği gibi yeni özellikleri de tanıttı.

Solana Mobile, ilk modeli Saga’nın beklenmedik başarısının ardından ikinci bir kripto para birimi akıllı telefonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bu yeni telefon daha düşük bir fiyat noktasına ve farklı bir donanıma sahip olacak, ancak yerleşik bir kripto cüzdanı, özel Android yazılımı ve kripto uygulamaları için bir “dApp mağazası” gibi temel özellikleri koruyacak. Başlangıçta 1000 dolar olarak fiyatlandırılan orijinal Saga, satış zorluklarıyla karşılaştı ve fiyat indirimlerine yol açtı. Saga telefonlarının sınırlı bulunabilirliği ikincil piyasada yüksek bir talep yarattı ve fiyatlar eBay’de 3.200 dolara ulaştı. Saga, telefonun maliyetini dengeleyen BONK tokenlerini içermesi ve daha sonra kullanıcılarına token ve NFT’lerin airdrop’ları nedeniyle popülerlik kazandı ve daha fazla Solana geliştiricisini mobil uygulamalar oluşturmaya teşvik etti. Solana Mobile bu gelişme hakkında yorum yapmadı.