Sosyal Medya

Yazılım

Solvia ile İşletmenizi Enflasyonun Olumsuz Etkilerinden Koruyun

Solvia Digital Solutions’ın Enflasyon Muhasebesi Çözümüyle finansal tablolarınızı enflasyonun olumsuz etkilerinden arındırarak gerçek performansınızı ortaya çıkarın.

 

Solvia ile İşletmenizi Enflasyonun Olumsuz Etkilerinden Koruyun

 

Solvia Digital Solutions’ın Enflasyon Muhasebesi Çözümüyle finansal tablolarınızı enflasyonun olumsuz etkilerinden arındırarak gerçek performansınızı ortaya çıkarın.

 

SAP Gold Partner’i ve Türkiye’nin önde gelen kurumsal yazılım çözüm sağlayıcılarından Solvia’nın SAP ERP sistemleriyle entegre Enflasyon Muhasebesi çözümü, işletmelerin enflasyondan arınmış gerçekçi finansal sonuçlara ulaşmasına yardımcı oluyor.

Son yıllarda dünyanın her yerinde hissedilen yüksek enflasyon ülkemizde de etkisini gösteriyor. Yüksek enflasyona maruz kalan piyasalarda yaşanan hızlı ve ani artışlar, nakit akışında yaşanan sıkıntılar ve belirsizlikler operasyonlardan raporlara ve finansal tablolara kadar işletmeler üzerinde birçok olumsuz etkiye yol açıyor. Ayrıca finansal tablolar üzerinde doğru değerlendirmeler yapılamıyor ve şirketin gerçek performansını ölçmek zorlaşıyor. Bu durum, finansal tabloların enflasyonun etkilerinden arındırılması ve gerçeğe en yakın şekilde hazırlanması ihtiyacını ortaya çıkarıyor.

Solvia Genel Müdürü Serkan Yıldırım,

İşletmeler açısından finansal stabilitenin büyük önem taşıdığının altını çizen Solvia Genel Müdürü Serkan Yıldırım,

“Enflasyonun gölgesinde faaliyet gösteren İşletmelerin finansal değişikliklere anlık tepki vermeleri, muhasebe süreçlerini otomatikleştirmeleri, risk analizi yapmaları ve uyum sağlamaları büyük önem taşıyor. SAP ERP sistemleriyle entegre olan Enflasyon Muhasebesi Çözümümüz tam da bunu yaparak işletmelerin enflasyonun finansal risklerinden korunmalarına olanak tanıyor ve enflasyon karşısında daha güçlü durmalarını sağlıyor” dedi.

Parasal olmayan değerlerin finansal tabloların hazırlandığı dönemdeki satın alma gücünü yansıtacak şekilde düzenlenmesine olanak tanıyan Solvia Enflasyon Muhasebesi Çözümü, enflasyonun finansal tablolar üzerindeki etkisinin ortadan kaldırılarak daha gerçekçi rakamlara ulaşılmasına olanak tanıyor. Türk mühendisler tarafından geliştirilen çözüm, işletmelerin tüm enflasyon muhasebesi süreçlerini birden fazla mevzuatla uyumlu olarak yönetebilmelerini, enflasyon etkisini minimuma indirmelerini, daha gerçekçi, dinamik ve güncel finansal tablolar oluşturmasını sağlıyor.

 


Solvia Digital Solutions Hakkında

SAP çözümlerinin uygulamasında küresel çapta profesyonel iş ortağınız olan Solvia, SAP Eğitim çözümlerinin de Türkiye’deki tek katma değerli sağlayıcısıdır. SAP Gold Partner olan Solvia, nitelikli ve güçlü ekibinin tüm teknolojik bilgi birikimini değere dönüştürmeyi hedefleyerek S/4HANA, Endüstri 4.0, CX, Yapay Zeka gibi en son analitik araçları, kavram ve teknolojileri yakından takip ediyor ve gelecekteki iş ihtiyaçları için tahminler yapıyor.

Solvia, SAP’nin yenilikçi yol haritasının sıkı bir takipçisi olarak, yerel ve küresel olarak birçok ‘ilk’ projeye imza atmıştır ve global projelerine devam etmektedir.