Sosyal Medya

Genel

Son Dönemin Favori Çalışma Mobilyaları: Yükseklik Ayarlı Masalar

Sektördeki 97 yıllık deneyimiyle, pek çok yenilikçi ve inovatif tasarıma imza atarak öncülüğünü koruyan Nurus; kullanıcılarının üretkenliğini ve sağlığını da düşünen yaratıcı çözümler üretmeye devam ediyor.

Son Dönemin Favori Çalışma Mobilyaları: Yükseklik Ayarlı Masalar

 

Nurus Otto ve U-Do çalışma masaları, kişiselleştirilmiş çözümler sunuyor…

 

Sektördeki 97 yıllık deneyimiyle, pek çok yenilikçi ve inovatif tasarıma imza atarak öncülüğünü koruyan Nurus; kullanıcılarının üretkenliğini ve sağlığını da düşünen yaratıcı çözümler üretmeye devam ediyor. Masa başında uzun saatler geçirdiği için günün büyük bölümünde oturmak zorunda kalan ama farklı çalışma alternatifleri isteyenler için geliştirilen yükseklik ayarlı masalar Otto ve U-Do, kullanıcıların dinamik çalışma şekillerini destekliyor.

Sektörde geride bıraktığı 97 yıl boyunca öncü kimliğiyle hareket eden ve kendini sürekli yenileyen Nurus, teknoloji ve tasarımın bir araya geldiği çalışma masalarıyla, modern hayatın getirdiği dinamik ihtiyaçlara da çözüm sunmaya devam ediyor.

Masa başında çok fazla vakit geçiren çalışanların, sürekli oturur durumda olma zorunluluğunu ortadan kaldıran, son dönemin popüler çalışma mobilyaları ‘yükseklik ayarlı masalar’ kullanıcılara dinamik ve değişken çalışma seçenekleri yaratıyor.

Uzun oturumların beraberinde gelen postür bozuklukları, obezite, kalp rahatsızlıkları gibi sağlık problemlerini önlemeyi veya minumuma indirmeyi destekleyen yükseklik ayarlı masalarla; uygun aralıklarda yüksekliği değişen yüksek donanımlı çalışma masanız sayesinde kaslarınızı farketmeden yapacağınız egzersizlerle aktif tutabiliyorsunuz.

Sürekli oturarak çalışma düzenine, teknolojik çözümler

Yüksekliği ayarlanabilen masa tablası ile hem oturarak hem de ayakta çalışmayı destekleyen Otto, sağlık sorunlarını en aza indirmek ve çalışma sürecini daha aktif geçirmeyi sağlamak amacıyla tasarlandı.

Masa tablası basit bir dokunuşla, çaba göstermeden ve sessizce 69 cm’den 119 cm’ye ayarlanabilen Otto’nun yüksekliğini; masa üstünde bulunan kontrol düğmesiyle yapabilirsiniz.

Ayağa kalkma zamanı gelince uyaran masa

Nurus’un bilindik çalışma şekillerine alternatif ve yenilikçi bir bakış açısı sunduğu bir diğer çalışma masası olan U-Do ise kumandasıyla, hafızasına iki farklı masa yüksekliğini kaydedebiliyor, böylece kaldığınız yerden devam etmek yerine istediğiniz yerden başlama özgürlüğünü sunuyor.

Dilediğiniz anda sunumlarınızda veya toplantılarınızda sizinle birlikte ayağa kalkabilen bir çalışma masası olan U-DO, ayağa kalkma zamanınız geldiğinde, sizi ışıklı şerit yardımıyla bilgilendiren bir hatırlatma yaparak, hem konforunuzu hem sağlığınızı garanti altına alıyor.