Sosyal Medya

Donanım

Sony A-Mount Lensler için Yeni LA-EA5 Lens Adaptörü Kullanıma Sunuldu!

Sony A-Mount Lensler için Yeni LA-EA5 Lens Adaptörü Kullanıma Sunuldu. VX9503, bir diyafram açıklığı sürücü birimi ve yeni geliştirilmiş bir kompakt AF sürücü birimi içeren kompakt bir tasarıma sahip.

Sony, A-Mount Lensler için Yeni LA-EA5 Lens Adaptörünü Kullanıma Sunuyor

Yeni adaptör, A-Mount lenslerin son model E-Mount gövdelere takılmasını ve gelişmiş otomatik odaklama yeteneklerinden faydalanılmasını sağlıyor

Sony Electronics Inc., kullanıcılara, gelişmiş E-Mount (E-yuvalı) fotoğraf makinesi gövdeleri ile A-Mount (A-yuvalı) lenslerii kolaylıkla bir araya getirme imkânı veren yeni 35mm full frame A-yuvalı lens adaptörü VX9503’ü kamuoyuna tanıttı.

Kullanıcılar, yeni VX9503 A-yuvalı adaptörü kullanarak artık Sony’nin son model E-yuvalı fotoğraf makinesi gövdelerindei bulunan otomatik odaklama ve yüksek hızlı çekim gibi büyük beğeni toplayan işlevlere, hem A-yuvalı SSM (Süper Sonik Dalga Motoru) ve SAM (Akıcı Otomatik Netleme Motoru) lensler hem de yerleşik netleme motoru bulunmayan A-yuvalı lensler ile erişebilecek.

Adaptör Alpha 7R IV veya Alpha 6600iii üzerinde kullanıldığında, SSM/SAM lensler ve Sonnar T * 135mm F1.8 ZA ve Planar T * 85mm F1.4 ZA gibi yerleşik netleme motorları bulunmayan lensler ile AF/AE takip özelliğinde 11 fps’ye kadar yüksek hızda kesintisiz çekim gerçekleştirmek mümkün. Netleme düzlemi aşama algılamalı AF; geniş alan netleme aşama algılamalı AFvi; hem insanlar hem de hayvanlar için Gerçek Zamanlı Eye AF; Gerçek Zamanlı Takip ve AF/AEiv (otomatik pozlama) takip özelliklerinin tamamı destekleniyor.

VX9503, bir diyafram açıklığı sürücü birimi ve yeni geliştirilmiş bir kompakt AF sürücü birimi içeren kompakt bir tasarıma sahip. E-yuvalı bir fotoğraf makinesi gövdesinde kullanıldığında rahat çalışmayı sağlamak üzere, yeni adaptörün çapı, A-yuvasının çapıyla uyumlu ve yuvanın kenarlarına tam oturuyor. VX9503, fotoğraf makinesi gövdesi dikey kola monte edildiğinde dahi; full frame E-yuvalı gövdelerde kullanım kolaylığı sağlıyor.

Bu yeni lens ve Sony’nin diğer görüntüleme ürünleriyle çekilen özel hikayeler ve heyecan verici yeni içerikler; Sony’nin α-Alpha markasının tüm takipçileri ve müşterilerine eğitim ve ilham vermek üzere oluşturulan alphauniverse.com’da bulunabilir.

Ürün hakkında ayrıntılı bilgi için tıklayınız.!