Sosyal Medya

Donanım

Sony Cyber-Shot HX99, Ultra Kompakt Gövdeye 28X Zoom

Sony Cyber-Shot HX99 Özellikleri Neler? Ultra Kompakt Gövdeye 28X Zoom Desteği. Seyahatlerinizde iyi yol arkadaşı olabilir.

Sony’nin HX99 kameraları, 28X zoom’u ultra kompakt bir gövdeye yerleştiriyor

Cebinizdeki son dönem akıllı telefonlarla harika “point-to-shot- Bas-Çek” fotoğraflar çekebiliyor musunuz? Bir ton özelliği bir telefon tasarımına sığdırmak hiç te kolay değil.

Belki de sırf bu nedenle dijital kameralar hala alıcı bulmakta pek te zorlanmıyor. Her neyse Sony yeni tanıttığı Cyber-shot HX99 modelinde 24-720mm 28X zoom’a eşdeğer f/3.5-6.4 Zoom Lens’i kullanıyor. bu küçücük gövdeye bir sürgülü OLED ekran yerleştirmiş. Üstelik Dokunmatik ekran…

Sony Cyber-Shot HX99, Ultra Kompakt Gövdeye 28X Zoom

Bu alanda dünyanın en küçük dijital kameralarından biri olabilir. Tabi sabit lensli dijital kameralar arasında…

Sony Cyber-shot HX99 Özellikleri?

Diğer özellikleri arasında 18.2 Megapiksellik bir shooter, 4K video desteği, Alfa serisinden ödünç alından Eye AF teknolojisi ile hızlı otomatik odaklanma yeteneği var. HX99 maksimum ISO 6,400  ışık hassasiyeti ile düşük ışık şampiyonu olmayacak ancak; daha kaliteli görüntüler için RAW çekimi de yapılabilecek.

Sony yeni Cyber-Shot’ları genelde Kasım aylarında 450 dolara satıyor. Değiştirilebilir objektifler veya olağanüstü görüntü kalitesi vaat etmeyen bir kamera için iyi rakam ancak bu modellerde çok yönlülük esas. Tatil fotoğrafları için çantanızda fazla yer kaplamaz.

  • HX99 (US) – LINK
  • HX99 (CA) – LINK

Sony