Sosyal Medya

Donanım

Sony HT-S400 sound bar ile sinematik surround sesin keyfini çıkarın!

Sony, sinematik surround sesi herhangi bir oturma odasına taşıyabilen 2.1 kanallı HT-S400 sound bar’ı beğeniye sunuyor.

Sony HT-S400 sound bar ve güçlü kablosuz subwoofer ile zengin sesin keyfini çıkarın

Sony, sinematik surround sesi herhangi bir oturma odasına taşıyabilen 2.1 kanallı HT-S400 sound bar’ı beğeniye sunuyor.

İster en yeni filmleri izlemek ister müzik dinlemek için kullanın, tercihiniz hangisi olursa olsun HT-S400, S-Force PRO Front Surround teknolojisi ile diyalog netliği sağlarken 330W’lik toplam güç çıkışı sayesinde muhteşem bir işitsel deneyim vadediyor.

Sony HT-S400 sound bar ile sinematik surround sesin keyfini çıkarın!

Surround sese ulaşmak artık zor değil

HT-S400, Sony’nin sanal surround ses teknolojisi S-Force PRO Front Surround’a sahip yüksek kaliteli Dolby® Digital sayesinde kullanıcıların sesi her yönden duyabilmesini sağlar. Sinema tarzı surround ses performansını eve taşıyarak izleyicileri en sevdikleri filmlerde aksiyonun merkezine yerleştirir. Sony’nin eşsiz dijital ses alanı işleme teknolojisi, yalnızca ön hoparlörleri kullanarak surround ses alanını sanal olarak yeniden üretir.

 

X-Balanced Hoparlör Ünitesi ile daha net diyalogların keyfini çıkarın

Ön hoparlörlerde, diyaframı maksimize eden benzersiz dikdörtgen şekle sahip bir X-Balanced Hoparlör Ünitesi bulunur. Bu aynı zamanda, ses basıncını korurken sürücü sapmasını azaltır ve böylece daha az distorsiyon ve daha fazla vokal netliği sağlar.

X-Balanced Hoparlör Ünitesi’ndeki Ayrık Dişli Kenar, net ses kalitesi için gerekli olan dikey genlik simetrisini geliştirir. Bunu da diyafram kenarının içindeki ve dışındaki gerilimin kontrol edilmesini sağlayan stratejik yerleştirilmiş kesikler kullanarak başarır. Bu iki özellik sayesinde kullanıcılar, heyecanı yüksek bir aksiyon sahnesinde ya da fısıltılarla geçen yoğun bir diyalog esnasında tek bir kelimeyi bile kaçırmaz.

Zengin bas sesi

Sound bar, daha derin ve daha zengin bas sesi sunmak üzere 160mm’lik büyük hoparlör ünitesine sahip güçlü bir kablosuz subwoofer ile birlikte gelir. Bu kablosuz subwoofer, kullanıcıların izlediği ve dinlediği her şeyin etkisini artırır; gök gürültüsünün derin sesi ve ağır bas vuruşları hissedilir.

Zahmetsiz BRAVIA™ entegrasyonu

Kullanıcılar, HT-S400’ü bir BRAVIA TV’ye hızlıca ve kolay bir şekilde bağlayabilirler. Yerleşik kullanıcı arayüzü sayesinde sound bar ayarları, BRAVIA’nın uzaktan kumandasıyla ses ayarlarının ve ses seviyesinin kolayca kontrol edilebilmesi için BRAVIA TV’nin Hızlı Ayarlar menüsünde otomatik olarak görünür.

Kablo karmaşasını en aza indirmek amacıyla HT-S400 sound bar, kolay ve kablosuz bir bağlantı için sesi BRAVIA TV’den kablosuz alabilecek şekilde üretildi.

Keyifli ve sezgisel kullanıcı deneyimi

Sound bar, ele rahatça oturan bir tasarımla kolay kullanım özelliğini bir araya getiren basit uzaktan kumandası sayesinde sezgisel bir kullanıcı deneyimi sunmak üzere tasarlandı. Ayrıca daha net diyaloglar için Ses (Voice) moduna ve kullanıcıların ev halkını uyandırmadan TV izlemek isteyebileceği zamanlar için Gece (Night) moduna kolay erişim sağlar.

Kullanımı kolaylığı sağlayan bir diğer unsur da sound bar üzerinde bulunan ve giriş kaynağı, ses seviyesi ve ses ayarları da dahil olmak üzere uzaktan kumanda işlevleri hakkında bir bakışta durum bilgisi sunan pratik OLED ekrandır.

Sürdürülebilirlik göz önünde

Sony’nin geliştirdiği ve HT-S400’ün subwoofer arka panelinde kullanılan geri dönüştürülmüş plastik, sürdürülebilir malzemenin Sony standartlarındaki ses gereksinimlerini karşılamasını sağlamak için uzun yıllar süren araştırma ve tasarım çalışmalarının bir sonucudur. Bu malzemelerin kullanımı, Sony’nin kendi ürün ve uygulamalarının çevresel etkilerini azaltma taahhüdünü de yansıtır.

 

Daha fazla bilgi için: https://www.sony.co.uk/electronics/sustainable-audio