Sosyal Medya

Güvenlik/Koruma

Sophos EMEA Bölgesi Satış Yöneticisi Gerard Allison Oldu

Siber güvenliği hizmet olarak sunan dünyanın önde gelen şirketi Sophos, Gerard Allison'ın Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EMEA) Bölgesi Satıştan Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı olarak Sophos'a katıldığını duyurdu.

Gerard Allison, Sophos EMEA Bölgesi Satıştan Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Oldu

Siber güvenliği hizmet olarak sunan dünyanın önde gelen şirketi Sophos, Gerard Allison’ın Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EMEA) Bölgesi Satıştan Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı olarak Sophos’a katıldığını duyurdu.

Sophos Gelirlerden Sorumlu Yöneticisi Michael Valentine, şunları söyledi:

“Gerard’ın Sophos’un en büyük bölgelerinden biri olan EMEA’daki büyüme çabalarımıza liderlik etmek ve hızlandırmak için Sophos’a katılmasından büyük heyecan duyuyoruz. Gerard, bayi ve dağıtım kanalının yanı sıra pazarda yeni rotalar oluşturma konusunda da kapsamlı bilgiye sahip. Kendisi geçmişte gösterdiği etkileyici performans eşliğinde, özellikle yeni Sophos Yönetilen Tespit ve Yanıt hizmetimizle 2023 yılına girerken EMEA bölgesindeki satış faaliyetlerimizde önemli bir rol üstlenecek.”

Sophos 2023 Yılı Tehdit Raporunda belirtildiği üzere, saldırı zinciri boyunca göz önünde saklanan izinsiz girişleri tespit etmek üzere eğitilmiş uzmanlardan oluşan ekibin sunduğu MDR hizmetleri dahil olmak üzere modern siber güvenlik çözümlerine duyulan ihtiyacın her geçen gün arttığına dikkat çeken Valentine,

“Sophos’un ürün, hizmet ve tehdit istihbaratına dair yetenekleri ve Gerard’ın siber güvenlik ve teknoloji alanındaki uzmanlığı, EMEA bölgesindeki iş ortaklarımızın mevcut ve potansiyel müşterilerine en gelişmiş güvenlik çözümlerini sunmalarına yardımcı olacaktır” dedi.

Sophos EMEA Bölgesi Satış Yöneticisi Gerard Allison Oldu

Gerard Allison da görüşlerini şu sözlerle paylaştı:

“Sophos, her kuruluşun yararlanabileceği yeni bir MDR hizmet türüne öncülük eden sektör lideri bir şirket. Sophos’a katılmaktan ve şirketin EMEA’daki satış ekibine liderlik etmekten büyük heyecan duyuyorum. Ayrıca şirkete yeni gelir akışları sağlamak ve müşterilerin günümüzün inatçı saldırganlarına karşı kendilerini savunmalarına yardımcı olacak en iyi güvenlik ürünlerini sunmak için, bölgedeki geniş iş ortakları ağımızla birlikte çalışmayı dört gözle bekliyorum.”

30 yılı aşkın sektör deneyimine sahip olan Allison, girişimciliği ve vizyonuyla gelirlerin artırılması, yeni satış programlarının geliştirilmesi, eğitim, etkinleştirme, müşteri ve iş ortaklarının bağlılığının sağlanması gibi konulardaki yeteneğiyle biliniyor. Essex, İngiltere’de yaşayan Allison, Sophos’a katılmadan önce Exclusive Networks’te görev yapıyordu. Ayrıca daha önce Gigamon ve Juniper Networks’te de çalışmıştı.