Sosyal Medya

Güvenlik/Koruma

Sophos, SE Labs Tarafından En İyi Kurumsal Uç Nokta Güvenlik Çözümü Seçildi

Sophos Intercept X Advanced, SE Labs’ın yayınladığı 2021 Yıllık Raporunda “En İyi Kurumsal Uç Nokta Güvenlik Çözümü” olarak bu yılki listenin zirvesinde yer aldı.

Sophos, SE Labs Tarafından En İyi Kurumsal Uç Nokta Güvenlik Çözümü Seçildi

Sophos Intercept X Advanced, SE Labs’ın yayınladığı 2021 Yıllık Raporunda “En İyi Kurumsal Uç Nokta Güvenlik Çözümü” olarak bu yılki listenin zirvesinde yer aldı.

Sophos Intercept X Advanced, SE Labs’ın 2021 Yıllık Raporunda “En İyi Kurumsal Uç Nokta Güvenlik Çözümü” seçildi. Intercept X Advanced, gelişmiş koruma yetenekleri ve yüksek tespit doğruluğu sayesinde endüstrinin en iyi uç nokta güvenlik çözümü olarak bu yılki listenin zirvesinde yer aldı.

SE Labs, mevcut tehditleri ve hedefli saldırıları nasıl ele aldığını görmek için piyasadaki siber güvenlik çözümlerini düzenli olarak değerlendirmeye tabi tutuyor.

Sophos’un Ürünlerden Sorumlu Tepe Yöneticisi Dan Schiappa, konuya ilişkin şu değerlendirmede bulundu: “Sophos’un 2022 Tehdit Raporunda da yer verdiğimiz üzere, siber tehdit ortamı giderek daha karmaşık ve tespit edilmesi zor hale gelen fidye yazılımı gibi saldırılar eşliğinde değişmeye devam ediyor. Klavye başındaki saldırganlar, ağları ihlal etmek ve algılamadan kaçmak için araç setlerini sürekli geliştiriyor. Saldırganlar ayrıca ağ üzerinde bir engelle karşılaştıklarında veya fark edilmeden hareket etmek istediklerinde, saldırının ortasındayken yön değiştirmelerine izin veren meşru araçları kötüye kullanmaktan çekinmiyor. Bu nedenle kuruluşların birçok yönden gelen tehditleri önleyebilmeleri, tespit edebilmeleri ve yanıt verebilmeleri için kapsamlı savunmaya ve gelişmiş güvenlik teknolojilerine ihtiyaçları var. Sophos olarak, Sophos Intercept X’in SE Labs tarafından kurumsal sektördeki emsalleri arasında en iyi olarak gösterilmesinden gurur duyuyoruz.”

SE Labs CEO’su Simon Edwards da şunları ekledi: “Sophos, yaygın ve gelişmiş hedefli saldırıları tespit ederek ve bunlara karşı koruma sağlayarak, en zorlu siber güvenlik testlerinde en iyi performansı gösterdi. 2021 yılının En İyi Kurumsal Uç Nokta Güvenlik Çözümü ödülünü kazanmalarından dolayı kendilerini tebrik ediyorum.”

Sophos Intercept X, gelişmiş saldırılara karşı benzersiz koruma için birden çok güvenlik katmanı sunabilen, endüstrinin en gelişmiş uç nokta güvenlik çözümünü sunuyor. Intercept X genişleyen tehdit yelpazesini durdurmak için fidye yazılımına karşı koruma teknolojisini, derin öğrenmeye dayalı yapay zekayı, açıkların istismarını engellemeyi ve etkin tehdit azaltma yeteneklerini birleştiriyor. Genişletilmiş Algılama ve Yanıt (XDR), ağ, e-posta ve bulut veri kaynaklarını uç nokta ve sunucu bilgilerinin üzerine entegre ederek kullanıcılara kuruluşlarının siber güvenlik duruşu hakkında daha kapsamlı bir görünüm sunuyor.

Daha fazla bilgi için SE Labs ve Sophos News adreslerini ziyaret edebilirsiniz.