Sosyal Medya

Donanım

Soundcore Select PRO 30W Bluetooth Hoparlör 16 Saat Çalışıyor!

Soundcore, şimdi de dış mekanda bile her yere yayılan ses kalitesiyle kullanıcılarını memnun edecek Soundcore Select Pro hoparlörünü Türkiye’de satışa çıkartıyor.

16 saate kadar çalma süresi sunan

Soundcore Select PRO 30W Bluetooth Hoparlör şimdi Türkiye’de

Hayatı kolaylaştıran teknolojilere öncülük eden Anker, geliştirdiği ürünlerle ürün gamını daha da genişletmeye devam ediyor. Ses sistemleri ve kulaklıklarda ezberleri bozarak kullanıcılarının beğenisini kazanan Soundcore kategori markasının yeni ürünü Soundcore Select Pro şimdi Türkiye’de!

Kulak üstü kulaklıklar, kulak içi bluetooth kulaklıklar, hoparlörler ve ses sistemleri alanında her bütçeye ve her kitleye hitap eden ürünler geliştiren Anker’in Soundcore kategori markası, kullanıcılarının beklentilerini her seferinde karşılamayı başarıyor. Her ortamın vazgeçilmezi olacak ürünlere ev sahipliği yapan Soundcore, şimdi de dış mekanda bile her yere yayılan ses kalitesiyle kullanıcılarını memnun edecek Soundcore Select Pro hoparlörünü Türkiye’de satışa çıkartıyor. 16 saate kadar çalma süresi sunan hoparlör; su geçirmez özelliği, yüksek ses kalitesi ve yenilikçi özellikleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Soundcore kategori markasının yeni ürünü Soundcore Select Pro şimdi Türkiye’de!

Soundcore Select Pro herkesi dansa davet ediyor

Eğlencede sınır tanımayanların gözdesi olacak yeni hoparlör Soundcore Select Pro, son teknolojiye sahip özellikleriyle kullanıcılarla buluşmaya hazırlanıyor. Güçlü ses sistemi, BassUp teknolojisi ile açık havada bile mükemmel performans gösterebilen hoparlör, eğlencenin süresini uzatarak 16 saate kadar dinleme deneyimi sunuyor. 30 Watt’lık ses çıkışı ve IPX7 su geçirmez özelliğiyle istenen her yeri dans pistine dönüştürmeyi başaran Soundcore Select Pro, herkesi dansa davet ediyor. Soundcore uygulaması üzerinden kişiselleştirilebilen ses deneyimi sunmasının yanı sıra 100’den fazla hoparlörle bağlanabilen hoparlör, Partycast teknolojisi sayesinde de LED ışıklarıyla müziğin ritmini yakalamayı başarıyor. Müzik dinlerken başka elektronik cihazları da şarj edebilme özelliğiyle şimdiden kullanıcıların favorisi olmuş durumda.