Sosyal Medya

Oyun Dünyası

Star Wars: Skywalker’ın Yükselişi – Disney Magic Kingdoms’ta Kutlanıyor!

Star Wars: Skywalker'ın Yükselişi - Disney Magic Kingdoms. Star Wars üçlemesinin ikonik kahramanları ve kötüleri oyuna ekleniyor.

Star Wars: Skywalker’ın Yükselişi – Disney Magic Kingdoms’ta Kutlanıyor!

Uzun zaman önce çok çok uzak bir galaksiden esinlenen yeni bir park güncellemesi ve yeni karakterler oyuncuları bekliyor!

Dünyanın önde gelen oyun geliştiricisi ve yayıncılarından biri olan Gameloft, Star Wars karakterlerinin ve özel lokasyonlarının oyun içi etkinlik ile kısa bir süreliğine Disney Magic Kingdoms’a geldiğini duyurdu! Star Wars: Skywalker’ın Yükselişi filminin bütün dünyada çıkışını Disney Magic Kingdoms, şu ana kadar oyuna gelen en büyük güncelleme ile kutluyor. Bu güncelleme ile oyuna son Star Wars üçlemesinin ikonik kahramanları ve kötüleri ekleniyor.

Bugünden itibaren, oyuncular C3PO ve R2-D2’yu parklarında ağırlayabilecekler. Star Wars’tan esinlenen dekorasyonlar, Hoth, Endor, Jakku gibi ünlü lokasyonlara oyuncular erişebilecekler. Oyuncular mevcut parklarını, X-wing Simülatörü ya da Resistance Speeder’ı ile daha da büyülü hale getirebilecekler. Ayrıca oyuncular, parklarını ziyarete gelen misafirleri için ışın kılıcı ve mavi süt dükkanları da açabilecekler.

19 Aralık 2019 – 14 Ocak 2020 tarihleri arasında devam edecek olan bu etkinlik, oyuncuların yedi yeni karakteri parklarına eklemelerine imkân tanıyor. Rey, Poe, Finn, BB-8, General Hux, First Order Stormtrooper ve Kylo Ren! Ayrıca bu etkinlikte, oyuncular Direnişçiler’in görevlerini yaparak Kylo Ren ve İlk Düzen’e karşı da savaşacaklar.

“Bizim için Star Wars’u Disney Magic Kingdoms’a dahil etmek bir rüya!” diyen Disney Magic Kingdoms Oyun Müdürü Jennifer Gale, “Star Wars evrenini oyunumuza dahil etmek için Disney ile çalışmak bizim için büyülü bir deneyim oldu. Umarım bu muhteşem içeriği oyuncularımız da beğenir!”