Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

StartupTeknoloji 5. Girişimcilik Ekosistemi Kahvaltı Buluşması’nı Gerçekleştirdi!

StartupTeknoloji girişimcilik ekosistemine katkı sunma vizyonuyla düzenlediği kahvaltı buluşmalarının beşincisini gerçekleştirdi. Bu özel etkinlik, sektörün öne çıkan isimlerini, yeni fikirleriyle parlayan girişimcileri ve ekosistemin destekçilerini bir araya getirdi.

StartupTeknoloji 5. Girişimcilik Ekosistemi Kahvaltı Buluşması’nı Gerçekleştirdi!

 

StartupTeknoloji girişimcilik ekosistemine katkı sunma vizyonuyla düzenlediği kahvaltı buluşmalarının beşincisini gerçekleştirdi. Bu özel etkinlik, sektörün öne çıkan isimlerini, yeni fikirleriyle parlayan girişimcileri ve ekosistemin destekçilerini bir araya getirdi.

Daha önceki buluşmalarında olduğu gibi, bu buluşma da enerji dolu, bilgi paylaşımının ön planda olduğu ve iş birliği fırsatlarının doğduğu bir ortamda gerçekleşti. Katılımcılar, deneyimlerini paylaşma, yeni projeler için ortaklık kurma ve ekosistemin genel gelişimi hakkında fikir alışverişinde bulunma imkanı yakaladılar.

Aynı zamanda Cumhuriyetimizin 100.yılına özel açılış ile Atamız ve şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşundan sonra İstiklal Marşımız okunarak program akışı sponsorların sunumlarıyla devam etti.

Etkinliğe ev sahipliği yapan Albaraka Garaj ve onun değerli yöneticisi Aykut Erdim Tütüncü‘ye, Albaraka Türk Katılım Banka’sı yöneticilerine, Yeni Nesil Kafası‘nın Kurucu Ortağı Ömer Erkmen‘e, TOBB Yazılım Meclisi Başkanı Ertan Barut‘a, ana sponsoru Sipay’e, altın sponsorları, Company Global, Fongogo ve Magnus’a, gümüş sponsorları, MagicPay, PolyService ve Turan’a, girişim sponsorları, Abone Sepeti, Dinamik CRM, E-Garanti, Minyatür Tuğla ve Şimdi’ye, basın sponsorları BrandingTürkiye ve TeknoTalk’a StartupTeknoloji ekibi teşekkürlerini dile getirdi.

Girişimcilik Ekosistemi Kahvaltı Buluşması Fintech Dikeyinde Gerçekleşti

Etkinlikte ayrıca bir fintech paneli de gerçekleştirildi. Panelin moderatörlüğünü Magnus İş Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı İskender Ada yaptı. Panelde Sipay CEO’su Semih Muşabak, Turan CEO’su Özgür Bayraktar ve CraftGate CEO’su Hakan Erdoğan ‘’Fintechlerin Girişimcilik Ekosistemindeki Önemi’’ ile ilgili konuştular.

Özellikle girişimcilere rehberlik yapma amacıyla düzenlediğimiz bu buluşmalarda, ekosistemimizdeki dinamikleri ve gelişmeleri değerlendirme fırsatı yakalıyoruz. Etkinlikte, ekosisteme katkılarından dolayı Ömer Erkmen, Ertan Barut, İskender Ada ve Albaraka Garaj adına Ömer Emeç‘e plaketler takdim edildi. Ayrıca, Albaraka Garaj, StartupTeknoloji’ye değerli bir hat işlemeli tablo hediye etti.

En büyük teşekkürümüzü ise, bu ekosistemi birlikte büyüttüğümüz, geliştirdiğimiz ve değer kattığımız siz değerli girişimcilere borçluyuz. İnanıyoruz ki; bu tür buluşmalar, ekosistemimizin daha da güçlenmesine ve gelişmesine katkı sağlamaktadır.

Hep birlikte daha nice başarılı buluşmalara, yeni fikirlere ve iş birliklerine!

 

Sponsorlar Hakkında:

Ana Sponsor

Sipay, dijital cüzdan alt yapısı, kartlı ve kartsız ödeme, banka havalesi, mobil ödeme ve diğer alternatif ödemelerin tamamını tek bir çatı altında birleştiren bir ödeme sistemidir.

Altın Sponsorlar

Amerika, İngiltere, Estonya, Hollanda, Malta, Almanya ve BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) gibi uluslararası pazarlarda şirket kurmak veya işlerini büyütmek isteyen yatırımcılara vergi optimizasyonundan online ödeme ve tahsilat gibi birçok konuda hizmet sunan danışmanlık firmasıdır.

Fongogo Kitle Fonlama Platformu, her türlü projenin hayata geçmesi için ihtiyaç duyulan sermayenin kitlelerin desteğiyle bir araya getirilmesine aracı olur. Proje sahiplerinin proje sayfaları yaratıp ödeme sistemlerini kurabileceği ve sistemi yürütebileceği düzeneği sağlar.

Magnus, farklı varlık sınıflarında otomatik yatırım yönetimi sağlayan yapay zeka tabanlı bir portföy optimizasyonu ve robo danışmanlık platformudur.

Gümüş Sponsorlar

Tek entegrasyonla sınırsız ödeme olanakları sunan ve dünyada bu dikeyde yapay zekaya sahip  bir fintech uygulaması olarak karşımıza çıkıyor.

Yeni nesil elektirikli araçların temel enerji kaynağıolan elektirikli araç şarj istasyonları için daha sürdürülebilir imkanlar sunuyor. Elektrikli araçlar için profesyonel bakım hizmetleri ve şarj istasyonları kurulumu gerçekleştiriyor.

Türk Devletleri arasında fiziki dünya için tasarlanan para transferi sürecini dijital dünyaya taşıyor. Şirket; Türkiye, Azerbaycan, Kırgızistan, Kazakistan, Türkmenistan gibi Türk Devletleri’ne para transferi yapabilecekleri yüzde 100 dijital bir para transferi geçidi oluşturuyor.

Girişim Sponsorlar

Abonesepeti, aboneliklerinizi başlatma, yönetme, sonlandırma ve daha fazlasını yapmanıza yardımcı olan bir abonelik yönetim platformudur.

DinamikCRM yazılımı bir firmanın ihtiyaç duyduğu temel sanal santral özelliklerini tek tıklamayla firmalara sağlamaktadır. Yazılım sayesinde, firmaya gelen tüm çağrılar ve firma tarafından yapılan tüm aramalar kayıt altına alınmaktadır.

egaranti, tüketicilerin garanti süreçlerini tek panelden kontrol edebilmeleri için, firmalara bulut tabanlı çözümler sunan bir web uygulamasıdır.

Minyatür tuğla, çeşitli maket çalışmaları veya mini inşaatlar yapabileceğiniz oyuncak Lego gibi görünüme sahip minik tuğlalardır. Bu tuğlalar oldukça küçük boyutlarda olup taşınması çok kolaydır. Alacağınız bu minik tuğlalar ile minik ve şık inşaatlar tasarlayabilirsiniz.

Türkiye’de pilot bölgelerdeki tüm mağazaların ürünlerini müşterilere saatler içerisinde ulaştırmayı ve altı farklı pilot bölgede başladıkları faaliyetlerini her gün genişleterek tüm İstanbul’un ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyorlar.