Sosyal Medya

Donanım

Steelseries, espora hazır yeni Apex 9 klavyelerini tanıttı!

Steelseries, yeni Apex 9 klavyelerinden dünyanın en hızlı optik anahtarlarını ortaya çıkarıyor

Oyun ve espor çevre birimlerinde dünya lideri olan SteelSeries, bugün Apex 9 serisi klavyelerin lansmanı ile en yeni teknolojik yeniliğini tanıttı. Ciddi oyuncuların kendi önemli anlarını yaratmalarına yardımcı olmak için sıfırdan inşa edilen Apex 9 serisi hızlı, özelleştirilebilir, espora hazır ve yeni SteelSeries OptiPoint teknolojisi ile destekleniyor.

Daha hızlı olmak, daha fazla galibiyete eşittir. Oyuncular için sektör lideri inovasyon markası, ilk kez ödüllü Apex klavye serisine optik bir anahtar getiriyor. SteelSeries OptiPoint teknolojisi, önde gelen optik klavyeden %33 daha hızlı hareketle çalışırken; değiştirilebilir optik anahtarlar, sıfır geri tepme ile yalnızca 0,2 ms’lik yanıt süresi ve 2 noktalı çalıştırma ayarı ile en iyi performansı ve tasarımı sunar.

 

Özelleştirme anahtardır. Apex 9 serisi klavyeler, markanın yazılım ekosistemi SteelSeries GG aracılığıyla, oyuncuların RGB aydınlatmadan tercih edilen İşletme Noktası’na kadar her şey için kişiselleştirilmiş ayarlar oluşturmasına olanak tanır.

 

Kullanıcılar, performans odaklı 1 mm’lik bir çalıştırma noktası ile anahtar başına daha derin ve daha bilinçli bir 1,5 mm arasında seçim yapabilir. Apex 9 kullanıcıları, daha fazla özelleştirme için anahtarlarını değiştirebilir ve Apex 9’u gerçekten kendilerine ait kılmak için Doğrusal, Dokunsal ve Tıklamalı anahtarlar arasında seçim yapabilir.

 

Profesyoneller gibi oynayın. Profesyonel espor oyuncuları arasında daha küçük klavyelerin benimsenmesi arttıkça, yeni Apex 9 serisi, SteelSeries’in hevesli profesyoneller ve sıradan oyuncular için şık kurulumlar oluşturmak adına yeni modern kimliğine sahiptir. Seçkin performans için tasarlanan yeni klavye serisi, yeni OptiPoint anahtarları ile standart olarak gelir ve iki espor için hazır form faktörüyle sunulur: SteelSeries Apex 9 TKL ve SteelSeries Apex 9 Mini.

Apex 9 TKL

Dünyanın önde gelen oyuncuları tarafından tercih edilen, espor için hazır APEX 9 TKL (anahtarsız) tasarımı, büyük fare hareketleri için konfor, aşinalık ve daha fazla esneklik sağlarken daha iyi ergonomi de sağlar.

Böylece oyuncular daha sert ve daha uzun süre oynayabilir. SteelSeries’in çığır açan OptiPoint optik anahtarları, 1 mm’lik çalıştırma noktasıyla birlikte yıldırım hızında tepki vererek oyuncuları en üst sıralarda yer alıyor.

Oyuncular, özel olarak tasarlanmış Double Shot PBT tuş başlıkları ve kırılmaz dayanıklılıkla galibiyet serilerini körükleyen alüminyum üst plaka ile solmaya karşı dayanıklı ve gelişmiş tuş vuruşu hissini yaşayacaklar.

Apex 9 Mini

Mini güçlüdür ve oyuncuların ihtiyaç duyduğu her şeyi küçük bir pakette sunar. Oyun alanını tamamen en üst düzeye çıkarmak isteyenler için Apex 9 Mini’nin %60’lık formfaktörü, kullanıcılara büyük fare taramaları ve hareketleri için daha fazla masa alanı sağlarken, basılı ikincil işlevler aracılığıyla tam boyutlu bir klavyenin tüm özelliklerini Özel olarak oluşturulmuş OptiPoint anahtarları, 0,2 ms tepki süresi ve sıfır geri dönme ile tuş vuruşları için ışığın gücünden ve hızından yararlanır.

Steelseries, espora hazır yeni Apex 9

Double Shot PBT Tuş Başlıkları dayanıklılıkları, kaliteleri ve sesleriyle ünlüdür, bu nedenle oyuncular 100 milyon basışa kadar süren tuş anahtarlarına sahip olduklarında, elit tuş başlıklarına sahip olurlar.

SteelSeries.com’da ve dünyanın dört bir yanındaki perakendecilerde bulunan Apex 9 TKL ve Apex 9 Mini, aşağıdaki MSRP’ler için mevcuttur:

  • Apex 9 TKL – NA $139.99 | EU €149.99 | AP $169.99
  • Apex 9 Mini – NA $129.99 | EU €139.99 | AP $149.99

Detaylar için