Sosyal Medya

Donanım

SteelSeries, konsol oyuncuları için Arctis 7P ve Arctis 9X’i tasarladı!

Dünya’nın lider oyun ve espor çevre birimleri üreticilerinden SteelSeries, konsol oyuncuları için tasarladığı Arctis 7P ve Arctis 9X oyunseverlerle buluşuyor.

SteelSeries’in eşsiz Arctis kalitesini konsolda yaşayın

SteelSeries’den konsol oyunlarına özel seri

Dünya’nın lider oyun ve espor çevre birimleri üreticilerinden SteelSeries, konsol oyuncuları için tasarladığı Arctis 7P ve Arctis 9X oyunseverlerle buluşuyor.

SteelSeries farklı platformlarda farklı oyunlar deneyimlemeyi seven gerçek oyun tutkunlarını en iyi teknoloji ile buluşturuyor. Ödüllü imza serisi Arctis’in kalite ve üstün ses teknolojisi konsola özel serilerinde bir araya geliyor. Oyunseverler, PlayStation ve Xbox için özel olarak üretilen Arctis 7P ve Arctis 9X ile platform fark etmeksizin Arctis’in eşsiz ses kalitesi ve konforunu yaşayacak.

Arctis 7P ve Arctis 9X

PlayStation 5 için üretilen ilk kulaklık: SteelSeries Arctis 7P

PlayStation’ın yeni nesil konsolu PlayStation 5’e özel olarak üretilen ilk kulaklık olan SteelSeries Arctis 7P, eşsiz Arctis kalitesini kablosuz olarak PlayStation için özelleştirdi. Kulaklık, PlayStation’in tasarımına uygun olarak çarpıcı beyaz ve mavi renkte ışıltılı bir tasarıma sahip. Arctis 7’nin yüksek kaliteli hoparlör sürücülerine sahip Arctis 7P, yeni nesil oyunlardaki duyulması güç sesleri öne çıkararak oyuncuya avantaj sağlayacak. Ayrıca PlayStation 5’in Tempest 3D AudioTech teknolojisiyle tam uyumluluk gösterdiği için konsolun sunduğu tüm olanakları dorukta yaşamayı mümkün hale getiriyor.

Arctis 7P, USB-C aparatı ile kolaylıkla konsola bağlanıp anında oyuna dahil olabiliyor. Ayrıca bu USB-C aparat ile PlayStation 5, PS4, PC, Android ve Nintendo Switch arasında kesintisiz bir geçiş yapılabiliyor. Kablosuz kulaklıkların en önemli ve gerekli özelliği olan uzun batarya ömrü ile de göz dolduruyor. Uzun oyun seanslarının sonuna kadar eşlik etmek için tasarlanan Arctis 7P, tam şarjla 24 saat kullanım imkanı sunuyor. Yeni nesil konsolların ultra düşük gecikmeli oyunları için tasarlanan 2,4 GHz kablosuz ses kalitesi ile kayıpsız olarak oyundaki her şeyi duymak mümkün.

Arctis 7P’nin Discord sertifikalı toplanır ClearCast mikrofon, üstün gürültü önleme için uçak kabin görevlilerinin de kullandığı çift yönlü bir tasarım kullanıyor. Böylece oyun içi iletişimde sesler gecikmesiz, net ve doğal bir şekilde iletilebiliyor. Ayrıca mikrofon görüntüleme ayarları ile gelen ve giden ses ayarları ChatMix yerine direkt Arctis 7P üzerinden yapabiliyor. Yan ton, oyuncuların kulaklığa geri yönlendirilen mikrofon giriş sesini kontrol edebilmelerini sağlıyor. Böylece oyuncular, kendi sesleri ve çevrelerindeki seslerin ne kadarını duyacaklarını da kendileri ayarlayabiliyor. SteelSeries Arctis 7P’nin çelik kafa bantlı ve kumaş kulak yastıkları hem serin hem rahat hem de dayanıklı bir kullanım sağlıyor.

Eşsiz Arctis teknolojisi Xbox’ta

SteelSeries’in Xbox’a özel olarak ürettiği Arctis 9X Xbox One kulaklık, Arctis teknolojisini Xbox için özelleştiriyor. Kablosuz olarak kolaylıkla Xbox’a bağlanabilen Arctis 9X, hiçbir kablo, uygulama gerekmeden saniyeler içerisinde oyuna başlamaya hazır hale geliyor. Xbox serisi tüm kulaklıklara meydan okuyan 20+ saat pil ömrü ile oyun keyfine sonuna kadar eşlik edebiliyor.

SteelSeries’in ödüllü Arctis serisinin eşsiz özelliklerine sahip Arctis 9X, kusursuz ve kritik ses özellikleri ile avantajı kendi tarafına çekiyor. Oyun sırasında müzik dinlemek veya telefondan gelen çağrılara cevap verebilmek için Bluetooth ve Xbox’a eş zamanlı olarak birlikte bağlanabiliyor ve mobil cihazda hareket halindeyken kablosuz olarak kullanılabiliyor. Windows’un 3 boyutlu Sonic mekan seslerinin her ayrıntısı ile duyulabilmesi için tam uyumluluk gösteriyor. Ayrıca çelik kafa bantlı dayanıklı tasarımına ek olarak AirWeave kumaş kulak yastıkları ile her mevsim serinlik ve rahatlık sağlıyor.

Arctis 7P ile benzer olarak ClearCast mikrofon kullanan Arctis 9X de sesin net ve doğal olması için uçak kabin görevlilerinin kullandığı üstün gürültü engelleme sağlayan çift yönlü tasarımı kullanıyor. Böylece bulunduğu ortamın gürültüsünden arınmış temiz ses ile oyun içi iletişimin kalitesini artırıyor. Ayrıca oyun keyfine ara vermeden gelen ve giden ses ayarlarının kontrolü Arctis 9X üzerinden kolaylıkla yapılabiliyor. Arctis 9X, Xbox Series X|S, Xbox One ve PC platformlarının hepsi ile kusursuz uyumluluk gösteriyor.

Konsol oyuncularının en iyi oyun deneyimini yaşamaları için üretilen konsol özel serilerde SteelSeries, imzalı Arctis teknolojisini platform özel hale getiriyor. Her platforma özgü çözümler sunan SteelSeries oyuncuların istekleri ve geri bildirimleri ile ilerleyişini sürdürüyor. Lider oyun ve espor ekipman ve çevre birimleri üreticisi SteelSeries’in ürünleri ilgili ayrıntılı bilgilere, https://tr.steelseries.com/ internet adresinden ulaşabilirsiniz.