Sosyal Medya

Donanım

Steelseries, yeni hafif oyuncu mouse modellerini duyurdu!

Steelseries, tasarımını Aerox 3 serisinden ödünç aldığı ve ağırlığı azaltmak için gövdesini delikli bir tasarımla yaptığı yeni oyuncu mouse modellerini duyurdu. Şirket, yeni kablolu Aerox 5 mouse ile piyasadaki en hafif "çoklu" mouse modelini ürettiğini söylüyor.

Steelseries, 89 gram’lık yeni hafif oyuncu mouse modellerini duyurdu!

Aerox 9 modeli sadece 89 gram…

Steelseries, tasarımını Aerox 3 serisinden ödünç aldığı ve ağırlığı azaltmak için gövdesini delikli bir tasarımla yaptığı yeni oyuncu mouse modellerini duyurdu. Şirket, yeni kablolu Aerox 5 mouse ile piyasadaki en hafif “çoklu” mouse modelini ürettiğini söylüyor.

66 gramlık modelde 9 programlanabilir düğme ve TrueMove Air Sensörü bulunuyor. Ayrıca PTFE patenleri ve PrismSync RGB aydınlatma sistemi ile birlikte geliyor. Şirketin mevcut Aerox farelerinde olduğu gibi, suya ve toza karşı IP54 sertifikalı. Bu nedenle delik olmasına rağmen su sıçramalarına karşı dayanıklı tasarlandı.

SteelSeries ayrıca Aerox 5’in yaklaşık 74 gram ağırlığında kablosuz bir modelini de satışa sunacak. Bu model, tek bir şarjla 180 saat çalıştırabilen bir pile sahip olacak ve bilgisayarınıza bağlı 15 dakika sonra yaklaşık 40 saat kullanım almanızı sağlayan hızlı şarj özelliği de olacak.

Steelseries, yeni hafif oyuncu mouse modellerini duyurdu!

Bağlantı desteği tarafında ise hem Bluetooth bağlantısını hem de şirketin Quantum 2.0 kablosuz protokolünü destekleyecek.

9 programlanabilir düğme seçeneği sizin için yeterli değilse Aerox 9 modeli var ki onun da 12 adet programlanabilir düğmesi bulunuyor. Bu model sadece 89 gram ağırlığında.

Her üç model de 80 milyon tıklama özelliğine sahip Golden Micro IP54 switch’lerine sahip.

Gelelim fiyatlara,

  • Aerox 5 Kablolu modeli 80$,
  • Aerox 5 Kablosuz modeli 140$,
  • Aerox 9 modeli ise 150$’dan satılacak.