Sosyal Medya

Donanım

SteelSeries, yeni kulaklığı Arctis Nova 7’yi tanıttı

Global e-spor ekipman markası SteelSeries, yeni kulaklıkları Nova 7, 3 ve 1 ile Arctis Nova’nın çoklu evreninin kapısını her oyuncuya açıyor.

SteelSeries, yeni kulaklığı Arctis Nova 7’yi tanıttı

Global e-spor ekipman markası SteelSeries, yeni kulaklıkları Nova 7, 3 ve 1 ile Arctis Nova’nın çoklu evreninin kapısını her oyuncuya açıyor. SteelSeries Sonar Audio Software tarafından desteklenen Arctis Nova 7, Nova 3 ve Nova 1 kulaklıklar, oyun deneyimini sınıfının en iyisi performans ve ses kalitesiyle birleştiriyor.

SteelSeries oyun sektörüne sunduğu katkıyı, piyasaya her geçen gün sunduğu yeni ürünlerle devam ettiriyor. Oyun ve e-spor ekosisteminde dünya lideri olan ve en çok ödül alan ses serisi Arctis’in yapımcılarına ait e-spor ekipman markası SteelSeries, dünya çapında ses tekniklerine ve hava dalgalarına hükmedecek yeni kulaklığını tanıttı. SteelSeries’ın yeni kulaklığı Arctis Nova 7, tüm zamanların en çok satan oyun kulaklıklarından birinin mirasçısı olarak biliniyor.

SteelSeries, dört yıllık yenilikçi ve titiz mühendislik çalışmaları sayesinde sınırları zorlamak, günümüzün hızla değişen kültüründe oyuna yönelik yaşam tarzının sorunlarını çözmek için üretmeye devam ediyor. Marka bu doğrultuda dünyanın 1 numaralı premium oyun kulaklığını yeniden icat etmek için yola çıktı. Nova Acoustic System ile tasarlanmış, High Fidelity ses özelliğine sahip, Sonar Audio Software Suite ile güçlendirilmiş ve 360° Uzamsal Ses sunan Nova 7, başkaları tarafından duyulmayan sınırlı ayrıntıları oyuncuların duymasını sağlıyor.

Formula 1 takımlarının da kullandığı çift yönlü mikrofon

Kablosuz kullanım özgürlüğü ve eşzamanlı sese sahip olan oyuncular, 2,4 GHz ve Bluetooth özellikleri sayesinde aynı anda iki ses akışını dinleyebiliyor. Kulaklığı kullananlar, USB-C ile PC, Mac, PlayStation ve Switch arasında kolayca geçiş yapabiliyor. SteelSeries’ın yeni ürününde, ClearCast Gen 2’nin yapay zeka destekli gürültü engelleme özelliği oyunculara olağanüstü netlikte iletişim olanağı sağlıyor. Kulaklıkta kullanılan çift yönlü mikrofon, bugün aktif olarak Formula 1 takımları tarafından kullanılıyor. Tüm bu özellikler Sonar Software ile bir araya geldiğinde, oyuncunun ve ekibinin klavyeye dokunup tuşa vurmasından kaynaklanan arka plan gürültüsünü ve dikkat dağıtıcı unsurları ortadan kolaylıkla kaldırıyor. Ek olarak; mikrofon hareket halindeyken tamamen geri çekildiği takdirde kulaklığa kusursuz bir şekilde uyum sağlayan benzersiz bir tasarım oluşturuyor.

SteelSeries; Arctis Nova 7 ile birlikte, Arctis Nova 3 ve Nova 1 kulaklıklarıyla Nova çoklu evrenini ve oyun sesinin geleceğini daha da ileri taşıyor. Arctis Nova kulaklıkları düşük ses kalitesi ve yüksek bas sesi ile ilgili sorunları tamamen ortadan kalkıyor. Aynı kulaklığın birden fazla platformda kullanılamaması ya da tüm gün kullanımdan kaynaklanan yorgunlukla ilgili sorunlar oyuncular için dert olmaktan çıkıyor. SteelSeries, ürün geliştirmelerinde kullanıcıların geri bildirimlerini dikkate alıyor. Farklı fiyat seviyeleri için özel olarak tasarlanmış ürünlerle kullanıcıların en iyi deneyimi yaşaması hedefleniyor.

360° Uzamsal ses, oyunculara benzersiz bir avantaj sağlıyor

Nova Akustik Sistemi ile donatılan genişletilmiş Nova ailesindeki her kulaklık, rekabette çıtayı yükseltmeyi ve oyunculara olağanüstü bir ses deneyimi yaratmayı amaçlıyor. Kulaklıklar, seste eşsiz bir netlik sunan özel tasarımlı High Fidelity hoparlör sürücülerini, sürükleyici bir ses ortamı sağlayan 360° Uzamsal Sesi içeriyor. Oyuncular için de profesyonel düzeydeki ilk parametrik Ekolayzer’e sahip olan Sonar Audio Software Suite‘ten oluşan bileşim her bir frekansı ayarlamaya olanak vererek, oyunculara oyun içinde benzersiz bir avantaj sağlıyor.

Acemilerden hırslı e-spor profesyonellerine, bütçesi dar olanlardan donanıma yüklü yatırım yapanlara, sıradan kullanıcılardan ses teknolojisi meraklılarına kadar birçok oyuncu farklı özelliklere sahip ürünleri talep edebiliyor. Oyuncular, oyun tarzlarına, bütçelerine ve kişisel tercihlerine göre genişletilmiş Nova serisindeki üç seçenek arasından seçim yapabiliyor.

SteelSeries, yeni kulaklığı Arctis Nova 7'yi tanıttı

SteelSeries’ın yeni kulaklıları hakkında detaylar:

  • Arctis Nova 7Arctis Nova 7 – Arctis Nova 7 ile sıradanları geçip Olağanüstü Ses teknolojisine giriş yapın. Eşzamanlı 2,4 GHz ve Bluetooth ile aynı anda iki ses akışını dinleyin, USB-C ile PC, Mac, PlayStation ve Switch arasında kolayca geçiş yapın. 38 saatlik pil ve hızlı şarj işleviyle yarı yolda kalmayın, yalnızca 15 dakikalık şarjla 6 saatlik kullanıma ulaşın. Yapay zeka algoritmaları, ekip sohbetlerinde hem gelen hem de giden sesi temizlemek için ClearCast Gen 2 mikrofona yön verdiğinden oyuncular gürültüsüz şekilde iletişim kurar. ComfortMax Sistemi, herhangi bir platformda maraton oturumları için 4 noktadan ayarlanabilen ve nefes alabilen AirWeave Memory Foam yastıklar sağlar. Orijinal SteelSeries Arctis 7 tüm zamanların en çok ödül alan kulaklığıydı… Şimdi ise ses teknolojisinde yeni bir çağ başlatıyor. (PC, PlayStation ve Xbox’a özel modeller de mevcuttur).
  • Arctis Nova 3 – Nova 3’ün 16,8 M özelleştirilebilir renkteki PrismSync RGB’si ile şık bir şekilde parlamanın zamanı geldi. Olağanüstü Ses hiç bu kadar erişilebilir olmamıştı. Güçlü yapay zeka algoritmaları sohbet sırasında hem kullanıcıdan hem de ekip arkadaşlarından gelen arka plan gürültüsünü temizlemek için gürültü önleyici mikrofona rehberlik eder. Oyuncular; PC, PlayStation, Mac, Nintendo Switch, bir mobil cihaz veya iPad dahil olmak üzere USB-C uyumlu çeşitli platformlarda Olağanüstü Ses ile ses ortamında kendilerini kaybedebilirler. ComfortMax sistemi gün boyu konfor sağlar.
  • Arctis Nova 1 – Herkes için Olağanüstü Ses. Arctis Nova 1, AirWeave Memory yastıklarına sahip hafif kulaklığa mükemmel uyumu kolayca bulmak için 4 noktadan ayarlanabilme olanağı veren ComfortMax sistemiyle üstün bir ses kalitesi sunar. Yayın kalitesinde gürültü önleyici mikrofon arka plan seslerini azaltarak uzun oyun oturumlarında bile konfor sağlayıp oyun içi iletişimin her zaman net olmasına olanak verir.  Arctis Nova 1; PC, PlayStation, Xbox, Nintendo Switch ve mobil cihazlar dahil olmak üzere hemen hemen her platformla çalışan 3,5 mm’lik bir jaka sahiptir. (Siyah veya beyaz renkleri ve PC, PlayStation, Xbox’a özel modelleri mevcuttur)

SteelSeries’ın tanıttığı yeni kulaklıklara şu adresten ulaşabilirsiniz: https://steelseries.box.com/v/Arctis-Nova-1-3-7