Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Şu anda Doğu illerimizde internet Erişimi Kesildi

Doğu illerimizde internet erişimi kesildi. Diyarbakır, Mardin, Batman, Siirt, Van, Elazığ, Tunceli, Gaziantep, Şanlıurfa, Kilis ve Adıyaman

Şu anda bir çok ilde internet erişimi kesildi. 

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki birçok ilde, hem sabit, hem mobil hatlardan internete erişimde sıkıntı yaşanıyor.

Hürriyet’te yer alan habere göre Diyarbakır, Mardin, Batman, Siirt, Van, Elazığ, Tunceli, Gaziantep, Şanlıurfa, Kilis ve Adıyaman’ ın da bulunduğu Doğu ve Güneydoğu’daki birçok ilde internet sıkıntısı görülüyor.

Bu iller genelinde hem sabit, hem mobil hatlardan internete erişim, saat 10.30’dan itibaren kesilmeye başladı.

Doğu illerimizde internet Erişimi Kesildi.

Erişim sıkıntısının nedeniyle ilgili bir açıklama yapılmadı.Daha önce de 24’ü DBP’li 28 belediyeye İçişleri Bakanlığı tarafından kayyum atandığı 11 Eylül 2016 tarihinde aynı şekilde bu illerde internete erişimde sıkıntı yaşanmıştı.

Güncelleme:

İletişimde dün “Gültan Kışanak” tedbiri yaşandı. Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki birçok ilde internete erişim kısıtlandı. Bu tedbirin, Diyarbakır Belediye Başkanı Gültan Kışanak’ın gözaltına alınması sonrasında, olası provokasyonların önlenmesi için alındığı belirtildi. Hükümet, 28 belediyeye kayyum atandığı zaman da benzer bir tedbir almıştı.

Hurriyet