Sosyal Medya

Otomobil

SUBARU VIZIV TOURER 2018 Konsept Cenevre Otomobil Fuarında Tanıtıldı

SUBARU VIZIV TOURER 2018 Konsept Cenevre Otomobil Fuarında Tanıtıldı. Gelişmiş Sürüş Destek Teknolojileri Tüm Detaylar !

SUBARU VIZIV TOURER CONCEPT 2018

SUBARU VIZIV TOURER 2018 Konsept Cenevre Otomobil Fuarında Tanıtıldı.

Subaru Corporation, bu yıl 88’incisi düzenlenen Cenevre Otomobil Fuarı’nda Subaru VIZIV Tourer Concept‘in Dünya Prömiyerini gerçekleştirdi. Subaru’nun 2013 yılında Subaru VIZIVConcept modeliyle başlattığı VIZIV (Vision for Innovation) konsept modelleri, Subaru markasını geleceğe taşıyacak yeni tasarım ve teknolojilerin yönünü ve markanın gelecek vizyonunu temsil ediyor.

Cenevre Otomobil Fuarı’nda sergilenen ve markanın gelecek vizyonunu işaret eden Subaru VIZIV Concept serisinin “Sport Tourer” modeli, Simetrik Sürekli Dört Çeker Sistemi ve Boxer Motor’unun yanı sıra Subaru’nun uzun yıllardır geliştirdiği güvenlik, çok yönlülük ve performansa ek olarak gelecek teknolojilerini de bünyesinde barındırıyor. Gelecekte sürüş destek teknolojilerinin daha yaygın olarak kullanılacağını öngören Subaru, yeni nesil “Önleyici Güvenlik Sistemi EyeSight”ı diğer gelişmiş sürüş destek sistemleriyle birleştirerek VIZIV Tourer Concept’e yerleştirdi. Bu yeni teknolojiler sürücünün yorulmadan uzun yol gidebilmesine ve aktif yaşam tarzından maksimum keyif alınmasına yardımcı oluyor.

SUBARU VIZIV TOURER

Subaru’nun gelecek hedefi, “keyif ve iç huzurunu” temsil eden araçlarını hem tasarım hem de teknik açıdan geliştirmek olacak.

Subaru VIZIV Tourer 2018 Concept Teknik Özellikleri

  • Boyutlar (uzunluk × genişlik × yükseklik): 4,775 × 1,930 × 1,435 mm
  • Aks mesafesi: 2,730 mm
  • Lastik ölçüsü: 245/40 R20
  • Oturma kapasitesi: 4

Tasarım Özellikleri

Konsept aracın altıgen ızgaradan başlayarak öne eğilimli duruşu ve genişletilmiş çamurlukları, sürüş keyfi ve güvenlik hissini ifade ediyor. Otomobilin arkasında yer alan geniş bagaj alanı VIZIV TOURER’ın fonksiyonelliğini artırıyor. Subaru VIZIV Tourer Concept, kullanışlı özellikleri “sport tourer” tarzı gövdeyle birleştirerek, sürücü ve yolcuların yaşam tarzını daha da zenginleştiren “keyif ve iç huzuru” sunuyor.

Gelişmiş Sürüş Destek Teknolojileri

Subaru, 2020 yılının başında sunulması planlanan gelişmiş sürüş destek teknolojilerini Subaru VIZIV Tourer Concept’te sunuyor. Subaru, Önleyici Güvenlik Sistemi EyeSight teknolojisinin yanı sıra radar, son derece hassas bir GPS ve navigasyon sistemlerini de geliştirerek kazaları ortadan kaldırmayı hedefliyor.