Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Süper Lig’de “adidas Uniforia” ile Heyecan Dorukta

Süper Lig’de “adidas Uniforia” ile Heyecan Dorukta...adidas’ın Süper Lig için kullanılan Uniforia toplarında, en yüksek teknolojiye sahip...

Süper Lig’de “adidas Uniforia” ile Heyecan Dorukta

Türkiye Futbol Federasyonu ile adidas, futbol topları için iş birliğine giderek yeni sezona yeni bir soluk getirdi. İki kurumun yaptığı anlaşma sonucu adidas, TFF resmi top tedarikçisi oldu. adidas’ın Süper Lig için kullanılan Uniforia toplarında, en yüksek teknolojiye sahip malzemeler ve üretim teknikleri kullanılıyor.

Türkiye Futbol Federasyonu resmi top tedarikçisi adidas, üstün teknolojisi ve kalitesiyle öne çıkan “Uniforia” toplar ile 2020-21 Süper Lig sezonuna damgasını vuruyor.

adidas’ın Süper Lig için kullanılan Uniforia toplarında, en yüksek teknolojiye sahip malzemeler ve üretim teknikleri kullanılıyor.

Resmi top tedarikçisi olarak adidas’ın Süper Lig için hazırladığı Uniforia toplarda ileri teknoloji ürünü en iyi ve kaliteli malzemeler ile üretim teknikleri kullanılıyor. Kauçuk iç lastiğe ve dokulu yüzeye sahip Uniforia toplar, dikişsiz olarak termal birleştirme yöntemiyle üretiliyor. Bu sayede de futbolcuların maç performanslarını artıran toplar aynı zamanda FIFA Quality Pro sertifikasına sahip.

Türkiye Futbol Federasyonu resmi maç topu olan Uniforia toplar, Türkiye Süper Ligi ile birlikte Türkiye 1. Lig ve 2. Lig karşılaşmalarında da kullanılıyor.