Sosyal Medya

Donanım

Swift 3, sevdikleriniz için en zarif ve üretken yılbaşı hediyesi

Swift 3, üretkenlik ve zarafetin yanında yüksek işlem gücünü yalnızca 1,2 kg hafifliğinde ve 15,95 mm inceliğindeki şık bir metal kasada...

 

Ultra ince ve hafif Swift 3, sevdikleriniz için en zarif ve üretken yılbaşı hediyesi olacak

Ofis dışında çalışanların ve sık seyahat edenlerin ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanan Swift 3, üretkenlik ve zarafetin yanında yüksek işlem gücünü yalnızca 1,2 kg hafifliğinde ve 15,95 mm inceliğindeki şık bir metal kasaya sığdırıyor. Özellikle 14 inçlik FHD çözünürlüklü ekranında ise kristal netliğinde görüntüler sunuyor…

Ofis dışında çalışan profesyoneller ve seyahat halinde bağlantıda kalmak isteyenlerin ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanan Swift 3, dizüstü bilgisayarının zarif olmasını isteyen ancak aynı zamanda üretkenlik ve eğlenceden ödün vermek istemeyen sevdikleriniz için ideal yılbaşı hediyesi seçeneğiniz.

yılbaşı hediyesi swift 3

14 inç boyutunda Full HD IPS ekrana sahip olan yeni Swift 3’ün hafif magnezyum-alüminyum alaşımı metal kasası yalnızca 1,2 kg ağırlığında ve yüksek taşınabilirlik imkânı sunuyor. 15,95 mm inceliğindeki dizüstü bilgisayar, ultra ince ekran çerçeveleriyle yüksek bir ekran gövde oranına ulaşıyor.

Swift 3 serisinin SF314-42 model ürünü, mor ve gri renk seçenekleriyle göze hitap ederken, gücünü performans ve pil ömrü arasında sağlıklı bir denge kurmak için AMD® Ryzen™ 3 4300U ve AMD® Ryzen™ 5 4500U işlemci seçenekleri sunuyor.

Kesintisiz üretkenlik

Yoğun iş tempolarında ve eğlence maratonlarında kullanıcıları sonuna kadar destekleyen Swift 3, 12 saate kadar pil ömrü sunuyor. Beklenmedik durumlarda, dizüstü bilgisayarı yalnızca 30 dakika hızlı şarj ederek, 4 saatlik kullanım için yeterli pil seviyesine ulaşılabiliyor.

Kullanıcılara her an her yerde yüksek bağlanabilirlik ve üretkenlik sunan Swift 3 (SF314-42), çift bant Wi-Fi 6 (802.11ax) desteği sayesinde ortalama bir ağ işlem hacminde 3 kata kadar artış sağlıyor; Wi-Fi 5’e kıyasla ise gecikmeleri yüzde 75’e kadar azaltıyor. Tam işlevsellik sağlayan USB-C SuperSpeed USB 10 Gbps ise kullanıcıları süper hızlı veri transferi ile desteklemenin yanı sıra, kullanıcının diğer mobil cihazları için güç kaynağı olarak da kullanılabiliyor.

Gücünü AMD Ryzen™’den alıyor

Ultra taşınabilir Swift 3 gücünü, yenilikçi 7 nm teknolojisiyle üretilen ve “Zen 2” çekirdek mimarisinden güç alan AMD® Ryzen™ 4000 serisi işlemcilerden alıyor. 4 GHz’e kadar çıkabilen frekansıyla yüksek performans sağlayan 6 çekirdekli AMD® Ryzen™ 5 4500U mobil işlemci ve 3,7 GHz’e kadar çıkabilen ve etkileyici bir fiyat-performans oranı sunan olan AMD® Ryzen™ 3 4300U mobil işlemci seçenekleri sunan Swift 3; içerisinde dahili olarak yer alan Radeon™ grafik yongası sayesinde ultra ince bir dizüstü bilgisayardan beklenmeyecek grafik performansı sağlıyor. Swift 3, 8 GB LPDDR4x RAM ve 256 GB SSD sayesinde kullanıcıların hızlı işlem ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılıyor.

Swift 3, kullanıcılarının sistemlerine Windows Hello™ ile hızlı ve güvenli giriş yapmalarına imkân veriyor. Entegre parmak izi okuyucusu parolaya gerek kalmadan gerekli kimlik doğrulamasını hızlı ve güvenli bir şekilde sağlıyor. Wake on Voice özelliği, ekran kapalıyken bile Cortana™ ile etkileşime girilebilmesini sağlıyor.

Fiyat ve Bulunabilirlik

Acer Swift 3’ün (SF314-42), AMD® Ryzen™ 5 4500U işlemci kullanan modeli 6.499 TL, AMD® Ryzen™ 3 4300U kullanan modeli ise 4.599 TL fiyat etiketiyle satışa sunuldu.

Teknik özellikler, fiyatlar ve bulunabilirlik bölgeye göre değişiklik gösterebilir. Belirli pazarlardaki bulunabilirlik, ürün özellikleri ve fiyatlar hakkında daha fazla bilgi için lütfen www.acer.com.tr adresi üzerinden en yakın Acer ofisiyle iletişime geçin.